Ter inspiratie: onze mogelijkheden voor de travelbranche

Value Zipper werkt veel samen met vele reisbureaus, touroperators, airlines en regio- of landen bureaus. Door onze ervaring en brede scala aan mogelijkheden kunnen we deze partijen helpen bij het inspireren en activeren van hun doelgroep.

Travel samenwerkingen

We werken met verschillende titels samen als het gaat over travel-content. Zo hebben er een aantal travel daadwerkelijk in de redactionele formule opgenomen. Voor deze titels is het logisch om content omtrent travel op te nemen. Deze zijn onder andere:

Merken als delicous., Psychologie Magazine en Happi.kids zijn niet de eerste titels waar aan wordt gedacht bij het plaatsen van travelcontent. Toch past het onderwerp travel goed bij de doelgroepen. De lezers staan open voor nieuwe inspiratie en verdieping en daarom liggen hun interesses ook breder. 

De mogelijkheden

Naast traditionele advertising, doen we ook veel samenwerkingen op het gebied van branded content. Er valt veel te vertellen over reizen en dat biedt kansen! Ook travelcontent wordt namelijk met plezier gelezen. Want wie is er niet op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming? Veel van de samenwerkingen die we aangaan zijn crossmediaal. We combineren artikelen zowel in print als online met nieuwsbrieven en bijvoorbeeld social media. Daarnaast is custom publishing mogelijk. Denk bijvoorbeeld hierbij aan een inspiratiegids op maat. Samen met FietsActief hebben we een streekgids gemaakt waarin een fietsroute centraal staat. Hieromheen worden tips gegeven voor activiteiten en mooie plekken die op de route liggen. Een ander voorbeeld van custom publishing rondom travel content is een op maat gemaakt puzzelboekje. Niet alleen het uiterlijk van het boekje sluit volledig aan bij het merk: ook de puzzels passen het merk. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in te haken op het weer: adverteren op Weerplaza in bijna alle dagbladen van Nederland. 

Bekijk hier meer travel samenwerkingen.