Content creatie; van kookboek tot puzzelboek op maat voor jouw merk

Steeds vaker werken we met merken samen op gebied van content creatie. Interessant vanwege de expertise die onze redacties hebben m.b.t. het vinden, verpakken en overbrengen van verhalen. Het gaat dan vaak niet meer om het bereik van de titel, want steeds vaker maken wij content die elders wordt verspreid. Bijvoorbeeld als lead generator of om weg te geven aan klanten tijdens acties en evenementen. 

Eigen op maat gemaakte (online of print) content produceren biedt mogelijkheden uiteenlopend van kookboeken tot puzzelboeken, tot de inzet van een ‘gebrand’ magazine als premium. Een ‘giveaway’ die vervolgens ook nog de inhoudelijk merkboodschap communiceert.  

Kookboek op maat 

Voor diverse merken maakten wij al receptenmagazines. Onze redactie helpt bij het ontwikkelen van inspirerende receptuur en lekkere fotografie, en natuurlijk is er ruimte voor achtergrondverhalen over product en merk. Geheel in stijl van jouw merk en/of samen met één van onze foodtitels. Een mooie manier om content te creëren die daarna ook nog elders te gebruiken is.  

Zie bijvoorbeeld dit kookboekje van Oriental Merchant, gemaakt ter ere van hun jubileum. Of de samenwerking met Del Monte.  

Puzzelboek op maat 

Wat denk je van een puzzelboek op maat gemaakt voor jouw bedrijf? In jouw huisstijl, met puzzels die refereren aan jouw business en met pagina’s waarin je iets vertelt over jouw bedrijf.  

5 redenen waarom een tailor made puzzelboek interessant kan zijn: 

  1. Puzzelen is razend populair! Het is een van de drie meest gewaardeerde onderdelen in kranten en bladen. 
  2. Het puzzelboekje kan helemaal op maat gemaakt worden, zowel qua inhoud als vormgeving. Het kan in jouw huisstijl worden opgemaakt, waarbij je volledig een koppeling maakt met je merkwaarden. 
  3. Een puzzelboekje is een sympathiek premium om weg te geven.
  4. Een puzzelboekje ligt lang op tafel, wordt er vaak even bij gepakt en door meerdere mensen ingevuld. Mensen associëren puzzelen met ontspanning/fun en breinfitheid. 
  5. Puzzel- en winacties, bel- en winconcepten of digitale puzzels: alles is op maat te maken voor jouw merk. Op aparte pagina’s kun je tevens productinformatie toevoegen. 

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem dan contact op.