Weerplaza

Niets houdt ons Nederlanders meer bezig dan ‘het weer’.

Haak in op het weer en bereik nu ruim 5,7 miljoen dagelijkse lezers, op een van de best gelezen pagina’s in de dagbladen. Ideaal voor adverteerders die iets hebben met het weerthema zoals pretparken, winterbanden, biermerken, verzekeringen, zonbescherming, energiemerken etc.

Weerplaza levert dagelijks weercontent aan bijna alle uitgevers van dagkranten.
Value Zipper biedt de mogelijkheid op deze weerpagina’s, met een 1/20 pagina, te adverteren tegen een zéér scherp tarief.

We kunnen ook targeten op weertype. We plaatsen dan alleen bij de weersomstandigheden die je hebt aangegeven (zon, regen, sneeuw, gladheid of ideaal terras/strand weer etc). De meeste actuele weerdata worden hierbij gebruikt, waardoor we tot het laatste moment flexibel zijn.

Bekijk hier voorbeelden van samenwerkingen met Weerplaza. Er zijn nu ook allerlei mogelijkheden om online te targeten; naast op weertypen ook op specifieke aan het weer gekoppelde audiences! 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Value Zipper - Weerplaza advertising
Frequentie: ma t/m za
Bereik: ruim 5,7 miljoen
Formaat 1/20 pagina (B x H): 104 x 46 mm
Media Krant
DPG Media Het Parool, De Volkskrant, Trouw (PVT), Algemeen Dagblad, AD+Regio: De Gelderlander, De Stentor, Brabants Dagblad, BN/De Stem / PZC, De Twentsche Courant Turbantia, Eindhovens Dagblad
Mediahuis Nederland B.V. Telegraaf, HMC dagbladen: Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi en Eemlander
NDC Media Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad