Puzzelboekje op maat

Puzzelboekje op maat

Puzzelen is nog steeds razend populair! Maar liefst 86% van de Nederlanders puzzelt weleens. Mensen associëren puzzelen met ontspanning en met breinfitheid. Door het intensieve gebruiksmoment zijn puzzelboeken een zeer interessant medium.

Een tailor made puzzelboekje

Wat denk je van een puzzelboekje op maat gemaakt voor jouw bedrijf? In jouw huisstijl, met puzzels die refereren aan jouw business en met pagina’s waarin je iets vertelt over jouw bedrijf. Zo’n boekje is een uiterst sympathiek premium dat je weggeeft aan jouw klanten of potentials.

5 redenen waarom een tailor made puzzelboekje interessant kan zijn:

  1. Puzzelen is nog steeds razend populair! Het is een van de drie meest gewaardeerde onderdelen in kranten en bladen.
  2. Het puzzelboekje kan helemaal op maat gemaakt worden, zowel qua inhoud als vormgeving. Het kan in jouw huisstijl worden opgemaakt, waarbij je volledig een koppeling maakt met je merkwaarden.
  3. Een puzzelboekje is een sympathiek premium om weg te geven.
  4. Een puzzelboekje ligt lang op tafel, wordt er vaak even bij gepakt en door meerdere mensen ingevuld. Mensen associëren puzzelen met ontspanning/fun en breinfitheid.
  5. Puzzel- en winacties, bel- en winconcepten of digitale puzzels: alles is op maat te maken voor jouw merk. Op aparte pagina’s kun je tevens productinformatie toevoegen.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Meer weten? Neem contact met ons op!