GOLF.NL

GOLF.NL is hét platform voor golfend Nederland. Het bestaat uit een 2 jaarlijks magazine, een weekkrant en een website + mobiele app. Golfers hebben passie voor hun sport, gaan er helemaal in op. Veel golfers zijn continu bezig hun spel te verbeteren, gaan op zoek naar de mooiste en nieuwe banen en de beste materialen. Golfers willen op de hoogte zijn van alles wat er speelt in hun sport.

Magazine
GOLF.NL magazine is een tijdschrift op glossy papier met luxe cover in handzaam formaat met een hoog bewaargehalte. Het blad verschijnt 2 keer per jaar, bevat 164 pagina’s en wordt verstuurd aan 235.000 golfers die geregistreerd staan bij de NGF. De redactionele formule berust op de pijlers topgolf, golfbaanbeoordeling, golftips, reizen, equipment, human interest, instructie en lifestyle. Dankzij een heldere bladformule, mooie fotografie en een overzichtelijke lay-out straalt het magazine

Website
Op de website van GOLF.NL vind je als eerste het laatste nieuws over topgolf, golfreizen, equipment, golfbanen. Zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer is dit de plek om inspiratie op te doen, te leren en zich te laten informeren. Video’s, artikelen, tips en beoordelingen maken een dagelijks bezoek waard. Hier kun je je ook registreren als golfer en profiteren van tal van voordelen, eenheid en allure uit.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Value Zipper - Golf.nl magazine
Frequentie: 2 x per jaar
Oplage: 235.000 Uitgever
Formaat (B x H) 205 x 275
1/1 pagina: € 13.662,-
Formaat nieuwsbrief: 610 x 379 px.
220.000 unieke bezoekers p/m
646.000 pageviews p/m
160.000 nieuwsbrief abonnees
Facebook: 21.500 volgers
Instagram: 14.000 volgers
Editie Verschijningsdatum Aanleverdatum
geen print versie van GOLF.NL in 2022