Over Value Zipper

Verbinden

Met meer dan 50 mediamerken zijn we de grootste onafhankelijke aanbieder van mediaruimte. Een loket met print, online en crossmediale maatwerkoplossingen voor adverteerders en mediabureaus. We zijn gespecialiseerd in branded content; merkverhalen perfect passend binnen het format van onze titels.

In het snel fragmenterende medialandschap helpen we merken en uitgevers elkaar te vinden. We verbinden de kennis en oplossingen uit ons portfolio met de behoeften aan adverteerderszijde. Niet alleen voor marketing(communicatie)- en media-afdelingen maar bijvoorbeeld ook voor disciplines zoals PR, sales en (corporate) communicatie en natuurlijk alle betrokken bureaus.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen ValueZipper?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

We helpen onze relaties met het overbrengen van merkverhalen via de media in ons portfolio. Soms om een fors bereik te realiseren en op andere momenten door middel van een thematische, conceptuele samenwerking binnen het umfeld van de titel(s). Maar altijd zijn we op zoek naar verrassende oplossingen en manieren om waarde toe voegen voor onze relaties.