Value Zipper ook in AI

Value Zipper helpt bedrijven en teams op een laagdrempelige manier om het enorme potentieel van AI te ontsluiten.

Bij Value Zipper zijn we altijd op zoek naar (nieuwe) manieren om waarde te bieden voor onze klanten. We willen allerlei relevante oplossingen hebben voor marketeers en (media)bureaus. De afgelopen tijd horen we van veel van onze klanten dat zij ‘bezig zijn met AI’, en dat zij vaak nog zoekende zijn; ‘wat kan ik er precies mee?’, ‘welke tools zijn relevant voor mij?’ en ‘waar en hoe begin ik?’ 

Wij geloven:

  • dat AI heel veel mogelijkheden biedt voor verbetering en versnelling voor allerlei werkzaamheden en werkgebieden;
  • dat het cruciaal is om z.s.m. te experimenteren en (kleine) stappen te zetten qua implementatie;
  • ‘AI will not replace you, but someone using AI will’.  

Maar ook dat het lastig is het kaf van het koren te scheiden. Er is zoveel aanbod en er zijn zoveel ‘goeroes’ dat het lastig is te bepalen hoe en met wie je de volgende stap zet. En dus zijn we op zoek gegaan naar manieren om ook hiervoor oplossingen te bieden. Doordat we meerdere aanbieders, met meerdere mogelijkheden vertegenwoordigen, kunnen we onafhankelijk(er) adviseren over welke oplossing en welke aanbieder het beste bij jou past. 

Dit zijn de mogelijkheden die wij nu bieden:

  1. In-company workshops. Voor de meeste van onze relaties het startpunt. De interactieve workshops geven inzichten en concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. We brengen alle aanwezigen een stap verder in kennis en kunde. 
  2. Jouw eigen AI Workforce. Hét verlengstuk van marketing- en contentteams. Makkelijk en snel; per taak opgeleverd én overzichtelijk (scherp) geprijsd.
  3. Development. Inzoomend op jouw specifieke situatie ontwikkelen we ‘use cases’ die direct impact hebben. 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en advies, bel 06-27075609 of mail info@valuezipper.nl.