logo

De Buik

Ken je dat?
Je woont in de stad of gaat naar de stad en je wilt ergens gaan eten, maar waar? Je hoort iedereen over hippe nieuwe tentjes, gave pop-ups en vegetarische treinwagons, maar altijd als jij ergens wilt eten is je hoofd leeg. En eigenlijk weet je niet eens meer hoe die ene zaak waar je écht geweest moet zijn ook alweer heette en dus beland je uiteindelijk weer bij hetzelfde grand café waar je altijd zit.

Miljoen bezoekers per jaar
Herkenbaar? Voor meer dan een miljoen mensen in en rondom Rotterdam in ieder geval wel. Hoe De Buik dat weet? Omdat zij deze eetliefhebbers al jaren van mooie verhalen en een uitgebreide restaurantgids voorziet en op die manier tiptop adviseert waar ze die avond moeten eten.

Foodcultuur
De Buik is een platform dat midden in de Rotterdamse foodcultuur staat. Ze is er voor eetliefhebbers: een doelgroep die graag de stad in gaat, geld te besteden heeft en van mooie dingen houdt. Daarnaast is De Buik er ook voor de ondernemers, chefs, organisaties en merken in de wereld van food. De Buik zet hen in beweging en verbindt hen met hun belangrijkste doelgroep.

Overal aanwezig
De Buik is waar de liefhebbers van lekker eten te vinden zijn:

  • Website: 1.000.000+ bezoekers per jaar
  • Facebook: 75.000+ likes
  • Instagram: 23.000 volgers
  • Twitter: 6.000 volgers
  • Nieuwsbrief: 13.500+ abonnees
  • Uitagenda (print): 100.000 oplage p/m

Winnend platform
De Buik heeft de Rotterdamse persprijs gewonnen met haar betrokken journalistiek. De website werd twee keer net tweede bij de Website van het Jaar verkiezing met een gemiddelde score van 4.7 uit 5. Bovendien is De Buik genomineerd voor de Aardig Onderweg Award en voor Accenture Innovation Award.

Constante groei
Het zou zonde zijn om zo’n smaakvol platform alleen in Rotterdam te houden. Daarom is De Buik aan het uitbreiden. Amsterdam staat als eerste op de planning, waarna steden als Den Haag, Breda, Utrecht, Eindhoven en Groningen volgen. De Buik gaat door tot heel Nederland toegang heeft tot fijne eetverhalen en een uitgebreide plaatselijke restaurantgids.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Mogelijkheden en tarieven

Dienst/productTariefProductiekosten  
Branded content artikel op de site. Op maat gemaakt artikel van 400-800 woorden over een vooraf besproken onderwerp. Aangejaagd via: 2x een bericht op Facebook en 1 branded content artikel in de e-mailnieuwsbrief.€2.250,-€475,-
2 x doorplaatsing op Twitter€200,--
Doorplaatsing op Instagram€650,--
Toevoegen van winactie (incl. plaatsen formulier op website en leveren van de gegevens (geslacht, naam, e-mailadres)€750,-€175,-
Banner (728 x 90) op de homepage en alle vervolgpagina's. Fixed positie voor 1 week.€650--
Banner (571 x 90) - Tussen de artikelen in de nieuwsbrief.€450,--
(Door)plaatsing op B2B Facebook van De Buik€700,- €175,-
Maandelijkse update met nieuwe restaurants€2.500,--

Andere titels