Lekker en gezond eten wordt een steeds relevanter thema in ons leven van alledag. We willen duurzaam, gezond, biologisch eten en slank zijn. Maar het eten moet wel lekker zijn, makkelijk en er mooi uitzien. En daar draait Lekker Gezond allemaal om!
Alle thema’s die nu spelen vind je terug in het magazine, van lekker tot gezond, van makkelijk naar mooi, goed voor het klimaat – vega en vis. Lekker Gezond is een titel waarop je als merk kan meeliften om niet alleen als lekker te profileren, maar ook als duurzaam, verantwoord én gezond.
Doelgroep
De lezeres (30+) van Lekker Gezond kiest voor een gezonde lifestyle en wil goed en gezond koken (en kopen). Zij zorgt goed voor zichzelf en anderen. Zij is bovengemiddeld geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding. Gezonde voeding, tips, recepten, voedingstrends, informatie over gewicht en afvallen én ervaringen van anderen zijn de belangrijkste interesses.
Lekker gezond de lente in
De lente editie van Lekker Gezond heeft als thema: Burgers, boeren en buitenlui. Het magazine verschijnt 28 mei en ligt maar liefst 3 maanden in de winkel. In de lente brengt Lekker Gezond al het goede van de lente: wat komt er nu van het boerenland, hoe combineer je buiten zijn, lui zijn en lekker eten zo goed mogelijk. En natuurlijk: hoe maak je de beste burgers?
Lekker Gezond editie 12 met onder andere:
- Voorproeven | Aandacht voor het seizoen en seizoensgroente en -fruit: asperges, sla, doperwtjes, radijs, aardbei, buiten eten, BBQ en picknicken, slank
- Interview | Nora French over Pioppi en koolhydraatarm eten
- Interview | Peter van Berkel over fermenteren
- Van de makers | Op bezoek bij een Nederlandse theeplantage + theefouten die je niet moet maken
- Trend | Versterk je fysieke band met voeding
- Doe-het-zelf | Superfoodburgers – lente is buiten eten op je balkon of op je terras. En dan het liefst mét burgers – hoe maak je de perfecte groenteburger?
- Ken je waar | Venkel
- Stappenplan | Moestuinieren – van zaaien en oogsten in je minigarden, tot vensterbank, balkon en aanrecht: van kiemen tot zelfgekweekte tomaten. Mét zaaikalender!
- Kennis en feiten | Muesli en granola is een kwestie van mix, match en magie. Hoe pak je dat aan? Met yoghurt, kwark of plantaardige melk? En wat is het verschil tussen yoghurt en kwark?
- De 10 geheimen van mensen met een goede conditie (spieren, gewrichten, bitten, eiwitten en sportvoeding, eten voor het hardlopen)