Even voorstellen: Lise in ‘t Veld

Het Value Zipper team blijft groeien! Onze nieuwe kracht is een gezellige Brabantse die houdt van eten, drinken en mensen. Even voorstellen: Lise!

Mijn naam is Lise in ’t Veld. Ik ben 28 jaar en geboren in de parel van het zuiden: Breda. Hier ben ik dan ook nog regelmatig te vinden en het doet mijn Brabantse hart dan ook pijn dat we carnaval dit jaar moeten overslaan. Mijn studententijd heb ik doorgebracht in Groningen, waar ik een erg leuke studententijd heb gehad. Ondertussen woon ik al 5 jaar in Amsterdam waarvan nu 1,5 met mijn vriend in Bos en Lommer. Sinds 2 november ben ik werkzaam bij Value Zipper. 

Het liefst organiseer ik etentjes en borrels voor vrienden en familie. Met leuke mensen, lekker eten en een lekker drankje ben ik op mijn gelukkigst. Mijn zondagen zijn vaak gereserveerd voor spelletjes of de formule 1. Verder pak ik graag een keer in de zoveel tijd mijn koffers om te gaan reizen. Eén van mijn mooiste reizen was vorig jaar naar de Filipijnen, mocht je er ooit heen gaan heb ik genoeg tips voor je! Hopelijk kan ik deze hobby snel weer oppakken.  

Mijn achtergrond op werkgebied zit in de HR. Ik ben in totaal bijna 4 jaar werkzaam geweest op HR-afdelingen, maar ik wilde graag een stap zetten in de richting waar mijn passie ligt. De mediawereld is voor mij nieuw en ik kan niet wachten me er verder in te verdiepen. Gelukkig krijg ik deze kans bij Value Zipper en dit bevalt tot nu toe al erg goed ? 

Ondanks corona, hoop ik jullie snel te leren kennen en samen mooie samenwerkingen neer te gaan zetten. Ik heb er heel veel zin in, tot snel!