Even voorstellen: Eva Oppel & Vanessa de Vries

Sinds oktober heeft het Value Zipper team meer vrouwelijke versterking met Eva Oppel en Vanessa de Vries uit Amsterdam. Eva is Account Manager Brand Solutions, Vanessa is Office Manager. Leer de dames beter kennen!

Eva Oppel

Eva Oppel“Hoi, ik ben Eva! 33 winters jong en inmiddels 10 jaar import Amsterdamse. Geboren in Dordrecht en getogen in de mooiste stad achter de duinen: Den Haag.

Mijn liefde voor traditionele media in de vorm van radio en print is tijdens mijn studie ontstaan en de afgelopen jaren heb ik voor verschillende programma’s en zenders geschreven en gepresenteerd. Van lokaal tot landelijk, met als kers op de taart: mijn eigen radioprogramma Amsterdam Light. Een programma boordevol cultureel en culinair nieuws in combinatie met feelgood muziek. De magie van radio en het plezier van print spelen elke dag weer een grote rol in mijn dagbesteding.

Daarnaast heb ik een vrolijke viervoeter genaamd Boef (inmiddels ook de Value Zipper kantoorhond). Boef en ik wonen in de leukste buurt van Amsterdam, de Baarsjes. Op 40 minuten fietsafstand van mijn nieuwe werkplek waar ik samen met mijn enthousiaste en ervaren collega’s onder andere werk voor mijn favoriete titels Happinez, Psychologie Magazine en Zeilen.

De vele titels en mogelijkheden van Value Zipper vind ik een te gekke uitdaging! Ik hoop daarbij mijn ervaring met interviewen en het bedenken van redactionele inhoud in te zetten waar mogelijk om met elkaar mooie samenwerkingen en merkverhalen te maken! ?”

Vanessa de Vries

Vanessa de Vries“Hi, ik ben Vanessa. Ik woon in Amsterdam samen met mijn man. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht, maar ben voor de liefde verhuisd naar Amsterdam. Dit jaar zijn wij ook alweer 10 jaar samen. Ik ben gek op reizen en dan met name citytrips. Athene is echt mijn favoriet. Daarnaast vind ik het geweldig om serie na serie te kijken. Ik ben daarin wel echt een serial bingewatcher, de teller staat nu op 84 series. Ik denk dat een van mijn favoriete series Grey’s Anatomy is, deze speelt ook alweer 16 seizoenen op tv. De intriges, spanning maar ook de liefde voor elkaar en de vriendschappen zijn de dingen die ik geweldig vind!

Ook spreek ik wekelijks met mijn vrienden af en komen we bij elkaar over de vloer alsof we er zelf wonen. Het is een vast clubje waar af en aan in de afgelopen jaren wat aanhang bij is gekomen. Hiervoor heb ik een aantal jaar in de winkel gestaan en telefoons verkocht. Nadat ik mijn studie had afgerond ben ik als management assistent aan de slag gegaan. Dit heb ik bijna 3 jaar gedaan. Toen kwam ik Value Zipper tegen. Zij waren op zoek naar een Office Manager. Deze rol is mij op het lijf geschreven, ondersteunen en regelen zit in mijn DNA en ik vind het geweldig dat ik dat hier mag gaan doen!”


Bekijk het laatste nieuws