Even voorstellen: Aytekin Demirtas

Het Value Zipper team blijft groeien! Onze nieuwe aanwinst is een geboren Amsterdammer met veel digitale media kennis en een enorme liefde voor voetbal. Even voorstellen: Aytekin!

Mijn naam is Aytekin Demirtas. Geboren op 31 januari 1978 in hetzelfde ziekenhuis in Amsterdam, waar ook mijn dochter (nu 5 jaar) is geboren. Met de komst van mijn dochtertje zijn we met het gezin verhuisd naar Assendelft, waar we ons appartement op IJburg hebben ingeruild voor veel meer leefruimte en het buitenleven. Tijdens de zomermaanden genieten we dan ook volop van onze tuin of dakterras met een heerlijke BBQ en/of poolparty (voor kinderen wel te verstaan) ūüėČ

Uit het oog maar zeker niet uit het hart, Amsterdam blijft altijd de stad waar mijn hart ligt. Ik ben er opgegroeid en regelmatig nog te vinden en dan vooral op de voetbalvelden als ik weer eens mijn kunsten mag vertonen. Sinds mijn 10e is dat mijn grootste passie and still going strong. Ondanks dat ik meerdere prijzen heb gewonnen in het verleden op het hoogste amateurniveau, heb ik mijn zinnen dit jaar gezet op de Champions League in de mediabranche, de Value Zipper Cup!

Buiten het voetbal breng ik veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Reizen, uit eten gaan en een drankje doen zijn mijn favoriete bezigheden, waar je me altijd voor wakker kunt maken. Ik houd van ontdekken en nieuwe dingen ervaren, dus houd me zeker aanbevolen voor tips over aparte reisbestemmingen, restaurants uit diverse keukens en de meest gezellige bars.

Op werkgebied heb ik min of meer dezelfde waardes. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen en relaties op te bouwen, ongeacht of daar wat tegenover staat of niet. Een sterke relatie staat wat mij betreft voorop! Ook van het uitzoeken en opzetten van nieuwe initiatieven krijg ik veel energie en voel me dan ook verheugd met de kans die ik krijg, om met mijn digitale media kennis waarde toe te voegen aan de ontwikkeling van de digitale tak van Value Zipper! Mijn eerste week bij Value Zipper zit er op en ik kan terugkijken op een mooie start, waarbij ik goed opgevangen ben door het team en leuke zoom meetings heb bijgewoond met onze uitgevers. Hopelijk sluiten we het corona tijdperk snel af en kunnen we persoonlijk kennis maken onder het genot van een lekker bakkie koffie! Tot snel!