Value Zipper Award – Beste Mediabureau 2021

We werken samen met vrijwel alle mediabureaus. Hiermee hebben we regelmatig, soms dagelijks contact en we kunnen daardoor goed zien welke verschillen er zijn. Sinds 2019 hebben we daarom  een prijs voor bureaus die wat ons betreft voorbeelden zijn op het gebied van samenwerking; de Value Zipper Award – Beste Mediabureau. Want samenwerken is dé basis van Value Zipper. 

Mediabureaus worden beoordeeld op criteria zoals omzet(groei), creativiteit, ontvangen van briefings, benutten van onze mogelijkheden en het belangrijkste ‘prettig contact’.  

De genomineerden van dit jaar voor deze Award zijn Match My Brand, Initiative en Havas.  

De winnaar van de Value Zipper Award – Beste Mediabureau 2021 is Match My Brand!

Juryrapport
‘Samenwerken met Match My Brand is altijd leuk. Het gaat snel, er is fijn, persoonlijk contact en we zijn altijd welkom. Ze weten ons te vinden voor uiteenlopende proposities die het portfolio te bieden heeft. We krijgen regelmatig de kans om mee te denken over vraagstukken van hun klanten; we zitten echt in de hoofden van de mensen van Match My Brand.

Het aantal orders én de omzet van Match My Brand bij Value Zipper is dit jaar door het dak gegaan.

Door de vele overeenkomsten (klein team, jonge mensen, persoonlijke aanpak, snel en toegevoegde waarde willen leveren aan klanten) die er lijken te zijn tussen beide bedrijven klikt het goed. Een gezamenlijke borrel of uitje staat al langere tijd op de planning. Laten we hopen dat corona dit snel toelaat zodat we samen kunnen proosten op de mooie samenwerking.’

Oliver van Daalen, Match My Brand:

Super leuk om deze waardering te krijgen van Value Zipper. We werken al lang samen met jullie en vinden het altijd fijn om met jullie te werken. Value zipper reageert snel, de mensen zijn altijd goed bereikbaar en jullie denken goed mee. Daarnaast vind ik het heel mooi hoe Patrick dit bedrijf steeds weer verder laat groeien en jullie daarmee een serieuze plek in het Nederlandse media/printlandschap hebben verworven!