Stretch je merk met yoga

Stretchen? In Nederland doen 1,6 miljoen mensen aan yoga. En dat aantal blijft maar groeien: in 2016 deed 7% van de Nederlandse vrouwen aan yoga, in 2019 is dit gestegen tot 13%. Hoe kun je die populariteit verklaren?

Heleen Peverelli, hoofdredacteur van het grootste yogatijdschrift van Nederland: “We leven in stressvolle tijden, en steeds meer mensen voelen aan den lijve dat yoga echt helpt. Je wordt er ontspannen en soepel door, en het verruimt je blik. Soms sta ik gestrest op, en dan heb ik het gevoel dat ik snel al mijn to-do-lijstjes moet afwerken. Maar na mijn yogales zie ik weer hoe relatief het is, en ervaar ik veel meer ruimte. Dezelfde to-do-lijstjes werk ik dan af met veel meer plezier en ontspanning.”

Yoga Magazine onderzoekBereik de yogi’s 

Wil jij deze bewust levende, hoogopgeleide yogi’s bereiken? Maar liefst 82% van de yogi’s houdt er een gezonde levensstijl op na en 21% is vegetarisch. Zie hier verdere statistieken uit een grootschalig onderzoek onder de yogi’s. Combineer jouw merk met een gezonde, trendy levensstijl. Merken als AupingA.VogelMenzis en KLM gingen al een branded content samenwerking aan met Yoga Magazine. Weten wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!