Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts is het onafhankelijke seizoensmagazine voor “zoete” professionals binnen het Nederlandse taalgebied. De uitgave geldt als een communicatiemedium dat bij uitstek geschikt is voor een topdown marketing strategie en is de enige in zijn soort. De eerste uitgave verscheen in 2006. Pâtisserie & Desserts biedt de vakman diepgaande en inspirerende informatie over seizoensgrondstoffen en hun bereidingen, vakmatige ontwikkelingen, apparatuur en technieken.

Doelgroep
Pâtisserie & Desserts richt zich op alle “zoete” beroepsgroepen, zowel in Nederland als in Vlaanderen, op het vlak van eten en genieten, zoals pâtissiers (restaurant en atelier), banketbakkers, chocolatiers, ijsbereiders, suikerwerkers, traiteurs, entremetiers… In de primaire doelgroep groeien we naar een lezersdekking van vrijwel 100%. Pâtisserie & Desserts is een echt bewaarmagazine, hetgeen versterkt wordt door de historische index van hoofdartikelen. Velen zien het magazine als een collector’s item.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Tags: