Om je vingers bij af te likken!

Samen met delicious. organiseerden we afgelopen maand twee chocolade workshops bij het Bakery Institute in Zaandam. Het was een grote kliederboel, maar wel erg lekker!

 

Benieuwd hoe de chocolade workshop verliep? Bekijk de foto’s hieronder:

 

 

Mogelijkheden delicious.
Alweer druk bezig met de plannen voor het nieuwe jaar? Vanuit delicious. werken we met vele merken samen. We hebben diverse mogelijkheden:

  • Branded content: voor ons betekent branded content ‘het verhaal van jouw merk, verteld door onze redactie, perfect passend in het umfeld van de boodschap en titel’. delicious. samen met is een unieke en structurele branded content verankering in delicious., die door de lezers wordt gewaardeerd en een bijdrage levert aan de marketing- en communicatiedoelstellingen van de adverteerder.
  • Content creatie: wat interessant is vanwege de expertise die onze redactie heeft m.b.t. het vinden, verpakken en overbrengen van verhalen. Denk daarbij aan receptenkaarten, kookboeken en mini-receptenmagazines. Ook te gebruiken in de eigen (social) kanalen.
  • Video: we kunnen helpen met creatie van mooie videocontent én met het realiseren van kwalitatief bereik. Je maakt gebruik van onze expertise m.b.t. receptuur, styling, productie en online marketing. Benieuwd naar voorbeelden? Kijk hier.

Inspiratie opdoen voor jouw merk? Bekijk onze cases. En ben je ondertussen al druk bezig met de voorbereidingen voor kerst? Tips & tricks én video’s vind je natuurlijk op deliciousmagazine.nl.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

 

Tags: