Films & documentaires

Value Zipper verbindt merken aan films en documentaires. Dit doen we middels branded content en uitgebreide partnerships, verdergaand dan alleen product placement.  

Het interessante aan deze mogelijkheid is de volledige focus van de kijker. Daarnaast bieden films een lange termijn bereik vanwege uitgesteld kijken via VOD en lineaire uitzendmomenten zonder extra investering.   

Hoe gaan we te werk?
Op basis van het script bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor merken. Wij zijn vroeg in het proces aangehaakt en kunnen daarom scènes her- of bijschrijven. Hierbij is het uitgangspunt dat we het merk (product of dienst) op een natuurlijke manier verwerken in het verhaal. Ben je benieuwd hoe we te werk gaan? Hier vind je een uitgebreide beschrijving van het proces. 

Dit soort partnerships gaan vaak (veel) verder dan alleen zichtbaarheid in de film. Andere onderdelen van dit soort samenwerkingen zijn bijvoorbeeld: 

  • Content creatie tijdens de draaiperiode van de film/documentaire voor eigen gebruik
  • Activaties (set visits, figuratierollen, kaarten winnen) 
  • Joint promotions (gebruik van artwork voor instore acties) 
  • Exclusieve voorpremières voor consumenten en/of interne events
  • Merkaanwezigheid tijdens officiele première 
  • Logo vermeldingen (POS materiaal, eindkaart film, trailer) 

Eerdere samenwerkingen
Een aantal voorbeelden van eerdere samenwerkingen:

Ons aanbod
Wij werken namens meerdere Nederlandse filmproducenten. We werken uitsluitend voor films waarvoor de releasedatum gepland is. Onze films hebben daarnaast een goede verwachting qua bezoekersaantallen. Mocht een merk (product of dienst) niet passen binnen ons bestaande aanbod, dan gaan we op zoek naar een passende titel binnen ons netwerk.

Contact opnemen
Meer weten over de mogelijkheden in onze films? Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Of wil je als eerste geïnformeerd worden over nieuwe projecten? Mail dan naar info@valuezipper.nl.