Maak kennis met onze nieuwe collega Stefan!

Sinds begin september versterkt Stefan de Lange het Value Zipper team. Hij stelt zich graag even voor!

“Heel graag stel ik mijzelf voor. Mijn moeder heeft mij Stefan genoemd en de achternaam van mijn vader is de Lange. Ik ben 38 jaar jong, woon in het pittoreske Venhuizen en ik heb een prachtige vrouw en twee kinderen.

Venhuizen ligt in West-Friesland. Dit wordt nog weleens verward met Friesland, maar dat is toch écht iets heel anders. Eigenlijk ben ik altijd in Venhuizen blijven wonen, vlakbij mijn lieve ouders en schoonouders. Naast de gezelligheid ook zeer praktisch voor de oppas van mijn kinderen. ?

Mijn grote passie is tennis. Trainen, competitie, toernooien en de derde helft maken het een fantastische sport! Daarnaast ga ik een heerlijk diner niet uit de weg. Gezellig tafelen met mijn vrouw en/of vrienden met passende wijnen kan mij enorm bekoren.

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik direct gaan werken als Accountmanager. Gestart in de financiële sector, vervolgens in de Out of Home, en daarna een social partij. In mijn laatste functie vertegenwoordigde ik verschillende mediatypes. Een gevarieerd aanbod, ‘face-to-face’ gesprekken en goede relaties zijn voor mij belangrijke voorwaarden in mijn werk als Accountmanager.

Vanaf heden mag ik met trots zeggen dat ik een Value Zipper ben! Oprecht kan ik zeggen dat het heel goed voelt. Fris, creatief, gezellig en creatieve oplossingen voor onze relaties! Ik heb er dan ook veel zin in om een bijdrage te gaan leveren!”


Heerlijk uit lunchen op Stefan z’n eerste werkdag!