Het laatste Value Zipper nieuws

Formule 1 profiteert van Max Verstappen, jij ook? Dankzij de geweldige overwinning van afgelopen weekend is de attentiewaarde voor Max Verstappen – en daarmee de hele Formule 1 in Nederland – is nog nooit zo hoog geweest. Met 350.000 unieke bezoekers en 1,9 miljoen pageviews merkt Formule1.nl dat als eerste. Maar ook Formule 1 magazine zit in de lift, met een oplage van 18.500 exemplaren groeit de fanbase flink! Adverteerders kunnen meeprofiteren van dit succes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk? Neem contact op via info@valuezipper.nl

Overwinning max1 Overwinning max2

Vogelmagazine van Roots komt met special over Texel Vogelmagazine (84 pagina’s) is een magazine voor beginnende vogelaars met prachtige foto’s, heldere vormgeving, consumentenachtige rubrieken, reportages en de beste vogelplekken. Vogelmagazine komt met een special over vogeleiland Texel, inclusief kaart met 12 hotspots en een fiets+wandelroute met kans op ruim 100 vogelsoorten. In het najaar verschijnt de tweede editie. Meer weten en/of een exemplaar van dit nieuwe Vogelmagazine ontvangen? Mail dan naar info@valuezipper.nl

VOGELMAGAZINE ROOTS

Truckstar Festival 30 en 31 juli op het TT Circuit in Assen Het Truckstar Festival vindt dit jaar voor de 36ste keer plaats op het TT Circuit van Assen. De ruim 55.000 bezoekers en 2.200 trucks maken dit het grootste truckevent van Europa. Richt jij je op gezinnen, mannen of chauffeurs en heeft jouw product of dienst behoefte aan branding, introductie of verkoop? Kijk hier voor meer informatie.

TRU_LOGO_FEST_2016

Value Zipper organiseert de Value Zipper Cup Wat Queens is voor Wimbledon, is de Value Zipper Cup voor de Adfo Cup! Op donderdag 26 mei gaan diverse teams, bestaande uit mediarelaties, strijden voor de eerste plek. Wij doen verslag op onze Facebookpagina.

beker

We’re hiring!

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Accountmanager Brand Solutions en een ondernemende stagiair(e) Marketing & Communicatie.

hiring