Even voorstellen: Marc Nelisse

Het Value Zipper team blijft groeien! Onze nieuwe kracht brengt de gemiddelde leeftijd iets omhoog! Even voorstellen: Marc!

Hi, mijn naam is Marc, ik ben 57 jaar oud, zit zo’n kleine 25 jaar in de media en ben toe aan een mooie uitdaging.

Ik ben opgegroeid in Friesland, waar ik tot mijn 19e heb gewoond. Via een aantal verhuizingen terecht gekomen in Johannesburg, Zuid Afrika. Hier heb ik een kleine 9 jaar mogen wonen en werken. In die tijd heb ik veel van Afrika gezien door de mooie media projecten waar ik onderdeel van was. Denk aan landen als Congo, Kenia, Namibië. In 2005 ben ik teruggekomen in Nederland en uiteindelijk de liefde en rust in Utrecht gevonden. Inmiddels ben ik trotse vader van zoon (15) en dochter (12).

In mijn vrije tijd ben ik coach bij Kampong van het voetbalelftal van mijn zoon en lid van het sectiebestuur langebaan en kortebaan van de KNSB, verantwoordelijk voor de landelijke wedstrijdkalender voor senioren en junioren.

Bij Value Zipper ben ik verantwoordelijk voor een nieuwe tak van sport; Value Zipper Sponsoring. Voor verschillende organisaties gaan we de sponsorwerving oppakken. Geheel op de Value Zipper manier; persoonlijk, merken aan mensen verbinden en succesvolle langdurige samenwerkingen realiseren. Hierover later meer 😉.

Ik hoop jullie persoonlijk te leren kennen en samen mooie dingen neer te zetten.

Marc