Value Zipper vergroot media-aanbod

Met trots kunnen we melden dat we met ingang van 1 maart 2017 de advertentieverkoop van de special interest uitgaven van Veen Media gaan verzorgen. Veen Media is de uitgever van Jamie magazine, Filosofie Magazine, New Scientist, Maarten! en Historisch Nieuwsblad. Met de toevoeging van deze titels vertegenwoordigen we nu elf uitgeverijen met ruim 50 bijbehorende titels.

Meer mogelijkheden voor adverteerders
Patrick van Hooy, Oprichter Value Zipper: “We zijn erg blij met de toevoeging van de merken van Veen Media aan ons portfolio. De titels zijn een waardevolle aanvulling op domeinen waar we al sterk zijn, zoals food en populair wetenschappelijk. We geloven in een breed en diep portfolio met verrassende crossmediale mogelijkheden. Hierdoor kunnen we écht waarde toevoegen voor onze adverteerders.”

Versteviging positie Value Zipper op de advertentiemarkt
Hylke van der Meer, Directeur Veen Media a.i.: “We zijn erg blij dat Value Zipper de Veen Media titels gaat vertegenwoordigen. Value Zipper heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Het portfolio van Veen Media sluit erg goed aan op dat van Value Zipper waardoor te verwachten is dat Value Zipper haar positie op de advertentiemarkt kan gaan verstevigen. Ook de, zowel praktische- als inhoudelijke wijze van marktbewerking door Value Zipper spreekt Veen Media zeer aan. Kortom, een mooie match….!”

Meer weten over de mogelijkheden binnen de merken van Veen Media? Neem gerust contact met ons op.