Value Zipper vergroot digitaal aanbod met Startpagina

Per direct is Value Zipper verantwoordelijk voor de sales activiteiten van de branded content mogelijkheden van Startpagina, Goeievraag en Schoolbank. Met de toevoeging van dit interessante platform versterkt Value Zipper haar digitale aanbod.

Aart Wallet, mede eigenaar Startpagina: ‘Value Zipper is voor ons de partij met expertise in branded content en langdurige samenwerkingen met passende partners. Met prachtige proposities op Startpagina, Goeievraag en Schoolbank en de kennis en kunde van Value Zipper zetten we in op veel succesvolle samenwerkingen.

We waren direct onder de indruk van de giga bereikscijfers en interessante mogelijkheden van dit iconische mediamerk. Met de komst van Startpagina kunnen we adverteerders nog meer digitaal bereik bieden en versterken we onze positie in het 50+ domein.’ Patrick van Hooy, eigenaar Value Zipper.

Over Startpagina
Van oudsher is Startpagina dé lokale zoekmachine tool. Voor een trouwe groep bezoekers (3 miljoen uniek per maand) is dat het nog steeds. Startpagina biedt verschillende pagina’s met links waarbinnen je kunt zoeken naar alles wat je op het internet wilt vinden. Van travel, mode tot food.

De doelgroep is de actieve, kapitaalkrachtige 50-plusser die alles uit het leven haalt. Een interessante doelgroep voor adverteerders vanuit verschillende branches om mee in aanraking te komen.  

Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Aytekin Demirtas (aytekin.demirtas@valuezipper.nl) of klik hier voor meer informatie.