Welke unieke samenwerking gaat Sinterklaas dit jaar aan?

Ook dit jaar komt producent Messercola weer met een Sinterklaas film.

In het script is ruimte voor tailor made content samenwerkingen met merken, waarbij veel verder kan worden gegaan dan product placement. Activaties in retail en bioscopen behoren ook tot de mogelijkheden. 
Messercola was eerder verantwoordelijk voor de succesvolle bioscoopfilm ‘De Brief voor Sinterklaas’ (2019) en ‘De grote Sinterklaasfilm’ (2020). Laatstgenoemde film heeft afgelopen seizoen – ondanks de ‘corona-beperkingen’ – meer dan 100.000 bezoekers getrokken en is daarom onderscheiden met de ‘Gouden Film-Award’.

Meer dan alleen een bioscoopfilm

Dit jaar slaat Sinterklaas de handen ineen met ‘Youtube-ster’ Party Piet Pablo (135.000 abonnees). Middels deze samenwerking is het mogelijk om nog meer mensen te bereiken en bieden we adverteerders een cross mediaal platform, bestaande uit verschillende mediatypes, met een enorm bereik in de doelgroep ‘kids en families’.

Naast zichtbaarheid in de bioscoopfilm is het mogelijk om een partnership nog verder uit te bouwen. Denk dan aan:

  • De (online) platformen van Party Piet Pablo, met een bereik van +/- 1.000.000
  • Zichtbaarheid in de theatertour – sinds 2016 is Party Piet Pablo een groot onderdeel van De Mega Sint Show
  • Meet & Greet

Het verhaal (voorlopig)

Mammie en Stan ontmoeten elkaar in de gevangenis, ze trouwen en besluiten na hun vrijlating wraak te nemen op Sinterklaas, die er tenslotte voor gezorgd heeft dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen in een klein autootje af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas dit jaar niet naar Nederland kan afreizen.

Vermomd lukt het ze om met een list Hugo Hogepief zover te krijgen dat hij de sleutels van het kasteel aan ze overhandigd. Ze sluiten de Pieten en Sinterklaas op in het kasteel door alle deuren af te sluiten en de sleutelbos mee te nemen. Ook snijden ze, buiten het kasteel, de telefoonlijnen door. Sinterklaas en de Pieten zijn afgesloten van de buitenwereld.

Op het moment dat Sinterklaas naar de boot wil merken ze dat ze niet naar buiten kunnen. Paniek breekt uit, ze kunnen geen kant op! Hugo Hogepief krijgt het gevoel dat hij een grote fout heeft gemaakt door de sleutels aan die schimmige figuren mee te geven.

Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze film, neem dan contact op met Mark Haring van Value Zipper | 06-29096879 | mark@valuezipper.nl