Seasons pakt uit!

Seasons pakt uit
Zo op de valreep van het jaar is het altijd goed om terug te kijken naar wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Hoofredacteur Fanny Glazenburg: “In april 2015 mocht ik Seasons van een restyling voorzien, zowel in print als online. Het is een continue proces om de nieuwe tijd en behoeftes te vertalen in het multimediale merk Seasons.”

Mentaliteit Seasons doelgroep; Slow Life is Good Living!
Seasons maakt de lezer onderdeel van het pure landelijke leven en biedt het mooiste uit ieder seizoen. Met toewijding naar natuur, traditie, schoonheid en verbeelding. Waarbij onze lezers het ongewone, onverwachte en de exclusiviteit willen beleven. Mensen die, net als wij, geloven in een wereld waar aandacht voor elkaar én de mooie dingen in het leven de boventoon voert.

Wonen, Culinair & Reizen
Het komende jaar gaat Seasons zich nog meer richten op de grote pijlers wonen, culinair en reizen. Hiermee wordt een sterk umfelt ontwikkeld wat vele mogelijkheden biedt voor commerciële samenwerkingen.

  • Culinair; het plezier van zelf zaaien, oogsten en het bereiden van pure gerechten.
  • Reizen; reisbestemmingen die je je hele leven bij blijven omdat ze zo bijzonder waren; van mooie verhalen over mensen die je ontroeren
  • Wonen; genieten van het landelijke gevoel dat je thuis creëert omdat het zo’n fijne nostalgische uitstraling heeft waarin je jezelf kunt zijn.

In het voorjaar starten we met een extra Seasons woon-special.

Line & Brand extensions
Om optimaal in te spelen op de groei van e-commerce en de kracht van het merk Seasons hebben we nieuwe proposities ontwikkeld.

  • De stijl van; Een redactionele binnen-/buitenkijker waarbij ieder getoond product via onze online etalage verkrijgbaar is met link naar producent.
  • Limited edition; 1 product van producent met special design (kleur, print) voor 1 jaar verkrijgbaar onder het label van Seasons.
  • Licenties; Collectie samenstellen aansluitend op huidige productlijn van producent.

We bruisen van de ideeën en er staan voor 2016 nog veel inspirerende initiatieven op stapel. Sluit je aan?