Samenwerken met Sinterklaas?

De Grote SinterklaasfilmValue Zipper en producent Messercola komen met de ‘De Grote Sinterklaasfilm’. Met Bram van der Vlugt als de enige echte Sinterklaas. Een echte familiefilm voor kinderen van 3-10 jaar oud en hun ouders.

In het script is ruimte voor tailor made content samenwerkingen met merken, waarbij veel verder kan worden gegaan dan product placement. Activaties in retail en bioscopen behoren ook tot de mogelijkheden. Messercola was eerder verantwoordelijk voor de succesvolle bioscoopfilm “De Brief voor Sinterklaas” (2019).

De Grote Sinterklaasfilm: het verhaal

Het kasteel van Sinterklaas staat op instorten. Tenminste, dat wordt beweerd door Stan, een niet al te betrouwbare projectontwikkelaar, die het kasteel wil slopen om er een luxe villawijk neer te zetten. Sinterklaas verhuist noodgedwongen naar een kampeerplaats. Hij probeert er het beste van te maken, maar het ziet er naar uit dat het Sinterklaasfeest niet door kan gaan. Zonder kasteel geen pakjes en geen pepernoten. 

Kikki, een ondernemend meisje, hoort van de problemen en vertrouwt het niet helemaal. Ze gaat op onderzoek uit en komt in spannende situaties terecht. Gaat het haar lukken om het kasteel, en daarmee het Sinterklaasfeest te redden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze film, neem dan contact op met Mark Haring van Value Zipper | 06-29096879 | mark@valuezipper.nl