Roots viert verjaardag midden in de natuur

Natuurmagazine Roots is jarig. Roots bestaat maar liefst vijf jaar en dit vieren ze op grootse wijze aan de hand van drie unieke hoogtepunten: de lancering van het langste natuurwandelpad van Nederland, het Roots Natuur-event én een speciale jubileumuitgave. Wij vroegen hoofdredacteur Fanny Glazenburg over de ins and outs van deze festiviteiten.

Roots staat midden in de natuur – alles wat we doen draait om zien, doen en ervaren. Vandaar dat wandelen een van onze redactionele pijlers is. Geen wonder dat we al jaren rondliepen met het idee om een eigen langeafstand pad te creëren. Dat langeafstand pad is er nu. En wat voor één. De route die je in 32 dagetappes van het Groningse Delftzijl naar de grens van Noord-Brabant met België brengt, bedraagt maar liefst 459 kilometer en is daarmee het langste natuurpad van Nederland! Ruim 70 procent van dit natuurwandelpad voert over onverharde paden, een route dwars door de Nederlandse natuur in haar puurste vorm.

Bij een jubileum hoort een passend feestje. Om die reden organiseert Roots op 17 september het Roots Natuur-event, dat bol zal staan van de activiteiten. De locatie van dit jubileumfeest is Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar we de aanwezige natuurliefhebbers zullen trakteren op een prachtige dag vol excursies, lezingen én de prijsuitreiking van de Roots Natuurwedstrijd 2016. Kijk voor meer informatie op www.rootsmagazine.nl/natuurevent. De kers op de verjaardagstaart is onze jubileumeditie: een extra dik nummer met vier uitneembare prenten uit de befaamde Verkade-albums.

roots-beeld-algemeen

Roots is al vijf jaar lang veel meer dan enkel een prachtig natuurmagazine. Onze redactie is elke dag bezig met het laden van ons merk, met als doel om onze lezers telkens weer opnieuw te inspireren en te laten genieten van de prachtige natuur om ons heen. Zowel door middel van het natuurmagazine als via onze boeken, fotografieworkshops, lezersreizen en de onlangs gelanceerde wandelgids ‘Midden in de Natuur-boek’. Ook op social media zijn wij erg actief, onze Facebook community telt maar liefst 10.500 doorgewinterde natuurliefhebbers!

Elke dag zijn wij bezig om onze kanalen in te zetten voor onze relaties, zodat we samen goede crossmediale cases kunnen bouwen, waarbij we naast print ook een online nieuwsbrief, Facebook en onze website inzetten. Graag denken wij met onze klanten mee en staat de deur altijd open voor uitdagende samenwerkingen, branded content, lezersreizen, verrassende video’s en nog veel meer!

Uitvinden welke mogelijkheden en voordelen er voor jou zijn met betrekking tot adverteren in Roots? Neem dan contact op met Patrick van Hooy: patrick@valuezipper.nl