Partnered Promotion: waardevolle data en een groot bereik voor adverteerders

‘Hoe de Social Partnered Promotion adverteerders helpt bij het verzamelen van waardevolle gegevens.’

Het verzamelen van eigen data is cruciaal voor bedrijven in de huidige digitale wereld. Het biedt hen de mogelijkheid om gerichter te adverteren, hun doelgroep beter te begrijpen en te groeien als bedrijf. Social Partnered Promotion is een succesvolle manier om eigen data te verzamelen.

Met de Social Partnered Promotion bundelen de titel en het merk hun krachten om de boodschap van het merk bij de juiste doelgroep te krijgen. Hierbij maakt het merk gebruik van de autoriteit van de titel om aanbevolen te worden bij het publiek. Dit leidt tot meer vertrouwen bij de doelgroep, wat weer resulteert in kwalitatieve websitebezoekers voor de adverteerder.

Een groot voordeel van de Social Partnered Promotion is dat het niet alleen leidt tot waardevolle data, maar ook tot een groot bereik binnen de doelgroep van de titel. Hierdoor vergroot het merk ook haar naamsbekendheid binnen de relevante doelgroep van de titel.

Bovendien is de kwaliteit van de data die verzameld wordt via de Partnered Promotion goed gebleken in voorgaande campagnes. Zo werd er bijvoorbeeld een langere ‘time spend on site’ gemeten dan bij soortgelijke campagnes van het merk zelf. Dit geeft aan dat de bezoekers die via de Social Partnered Promotion naar de website van de adverteerder komen, daadwerkelijk ge├»nteresseerd zijn in het merk en langer op de website blijven doordat het aangeprezen is door de titel.

Het verzamelen van data is essentieel voor bedrijven die willen groeien en succesvol willen zijn in de digitale wereld. Met de Social Partnered Promotion krijgen adverteerders de kans om relevante en kwalitatieve websitebezoekers aan te trekken, hun bereik te vergroten en waardevolle gegevens te verzamelen.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe de Social Partnered Promotion jouw bedrijf kan helpen bij het verzamelen van waardevolle gegevens en het vergroten van je bereik.