Nina blikt terug op haar jaren bij Value Zipper

Na bijna drie jaar gaat Nina ons helaas verlaten. Nina heeft een enorme bijdrage geleverd aan waar Value Zipper nu staat. Ze blikt terug op haar mooiste momenten.

Wat is je mooiste herinnering?
“Er zijn meerdere mooie momenten! Moeilijk kiezen. Het eerste wat wel in mij op komt is dan toch de avond waarop we het Adformatie Kerstrapport wonnen. Ik was stomverbaasd dat wij als winnaar uit de bus kwamen. Voor een klein bedrijf als Value Zipper, tussen zulke grote spelers, is dat natuurlijk een bekroning en super mooie waardering voor het werk dat we doen.”

Wat maakte je werk zo leuk?
“Het leukste aan mijn werk vind ik het face-to-face contact met klanten. Je maakt mij niet happy acht uur achter een computer ;-). Ik moet lekker op pad en veel mensen spreken. Klantgesprekken geven mij echt veel energie. En dan met name het achterhalen van de behoefte en wensen van de klant en vanuit daar vertalen naar een mooi advies. Ik ben geen typische salestijger; in plaats van verkopen, adviseer ik liever en hoop vanuit daar een mooie samenwerking te kunnen ontwikkelen. Het is altijd te gek als je daarna een magazine openslaat en daar een samenwerking met jouw klant terug te vinden!”

Wat betekent Value Zipper voor jou? 
“Ik vind Value Zipper een-op-een ‘work hard play hard’. Zoals eerder gezegd; we zijn een kleinere speler. We moeten dus net iets harder lopen om op te vallen. Dat betekent dus ook hard je best doen! Maar daarvoor in ruil was er ook altijd veel leuks in mijn tijd bij Value Zipper. Ik denk dat er geen dag voorbij is gegaan waarbij ik geen buikpijn van het lachen had. Altijd lol en gekkigheid. En voor leuke uitjes was ook altijd wel ruimte. En tot slot, niet geheel onbelangrijk: we helpen elkaar en gunnen elkaar dingen. Dat vond ik ook altijd mooi om te zien.”

Waar ben je het meest trots op? 
“Ik ben trots op de manier waarop Value Zipper zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. We bevinden ons voor een groot deel in de printwereld. Ondanks een dalende markt plussen wij wel en dat vind ik heel knap. Ik vind het tof om Value Zipper in drie jaar te hebben zien groeien en daar onderdeel van geweest te zijn.”

Wat ga je het meest missen?
“Dat is niet zo’n moeilijke vraag: mijn collega’s! We hebben echt een topteam aan leuke mensen die ik stuk voor stuk ben gaan waarderen. Wat ik al zei: altijd veel lol en gekkigheid. Ik ga dat echt enorm missen, maar weet zeker dat ik ze ga blijven spreken.”

Tags: