Nieuw in het portfolio: GOLF.NL

Value Zipper heeft haar portfolio uitgebreid met een mooie nieuwe titel. GOLF.NL is een multimediaal platform bestaande uit een glossy magazine, een wekelijkse krant, een website en een app.

Het glossy magazine van GOLF.NL verschijnt twee keer per jaar en wordt verstuurd aan 235.000 golfers in Nederland. Buiten de typisch golfgerelateerde onderwerpen is er ook ruime aandacht voor reizen, human interest en lifestyle. Het eerste nummer in 2017 verschijnt eind maart, de tweede editie eind augustus.

GOLF.NL Weekly is een gratis krant die 25 keer per jaar via driehonderd golflocaties wordt verspreid in een oplage van achttienduizend stuks. Het gebeurt regelmatig dat de interviews met prominenten, scherpe analyses, achtergrondreportages en columns van aansprekende namen worden besproken op de greens. Verder staan er veel verschillende tests in en instructies door topgolfers.

www.golf.nl is dé website voor golfend Nederland door de aansprekende mix van tekst, foto en video, afgestemd op de nieuwe manieren van lezen, kijken en delen. Zowel actieve golfers als geïnteresseerden komen hier voor hun portie actueel nieuws.

Meer informatie over de doelgroep, de verschijning- en sluitingsdata en de advertentiemogelijkheden vind je hier.