Goede voornemens?

Met de feestdagen in aantocht, en het nieuwe jaar in zicht zijn veel mensen bezig met reflectie en zingeving. Goede voornemens op het gebied van zelfontwikkeling, gezondheid en geluk zijn veel voorkomende onderwerpen.

Onze titels Happinez, Psychologie Magazine en Yoga magazine geven inspiratie en bieden de achterban een steuntje in de rug met de content die zij maken. En wij kunnen merken helpen dit ook te doen. Andere merken gingen de samenwerking al aan.

Happinez

Van een mooiere wereld tot bewust ouderschap. Happinez biedt informatie voor een authentiek, gelukkig en zinvol leven. Samen met Becel is Happinez de wereld ingedoken van veganistisch eten. Hoe doe je dat en waar begin je?

Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is dé autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. En helpt je verder door inzichten uit de psychologie om te zetten naar de dagelijkse wereld. Civas opleidingen gaf samen met Psychologie 7 tips voor meer vitaliteit.

Yoga Magazine

Het jaar gezond beginnen en meer bewegen? Yoga Magazine ging aan de slag met Auping om te laten zien dat je overal en altijd tijd kan vinden voor wat extra beweging. En dus ook in bed!

Van het magazine, tot de digitale kanalen we zetten beide graag in om tot een passend crossmediaal plan te komen. We denken graag mee over de juiste invulling.

Natuurlijk bieden we nog veel meer. Laat weten wat je zoekt, dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!