Mediaplus wint Value Zipper Cup 2022

30 graden en heel veel gezelligheid; de Value Zipper Cup 2022! Alweer voor de 5e keer organiseerden wij de Value Zipper Cup. Met 7 vrouwen- en 11 mannenteams trapten we vrijdag 17 juni af.

Strak blauwe lucht en stralende zon; de perfecte ingrediënten voor een potje voetbal. Alle teams gingen fanatiek de strijd met elkaar aan en er waren veel mooie en spannende wedstrijden.

Zowel bij de mannen als de vrouwen waren er 3 prijzen te winnen die enthousiast in ontvangst werden genomen. Maar uiteindelijk draaide het natuurlijk allemaal om de grote wisselbokaal! Mediaplus had het beste gecombineerde resultaat en dus staat de Cup komend jaar bij hen in de Houthavens.

En alle winnaars zijn…

Vrouwen:

  1. Serviceplan/Mediaplus
  2. Abovo Maxlead
  3. Mediacom

Mannen:

  1. Mindshare
  2. Abovo Maxlead
  3. Dentsu

Maar de grote kampioen van de mediabureaus van 2022 is dus Mediaplus! In 2023 zullen ze met trots de titel gaan verdedigen. Tot volgend jaar!

Benieuwd geworden? Bekijk hier dan de aftermovie!

Dit is de Value Zipper Cup
Met dit voetbaltoernooi helpt Value Zipper mediabureaus om zich voor te bereiden op de AdfoCup; hét grote voetbaltoernooi voor bedrijven uit de reclame-, media- en marketingwereld.
De voetbalvariant 5 tegen 5 op kleine velden van de Powerleague in Amsterdam. Naast de sportiviteit staat dit event voor gezelligheid, met een barbecue en borrel als afsluiter.