Media op maat in sport!

“Bij New Skool Media zijn we gek op sport”, aldus Boris Scheepers, Marketing Manager Sport bij New Skool Media. Zo geven we acht tijdschriften uit waarmee we ruim 650.000 sportliefhebbers bereiken. Zo hebben we zelfs vier titels voor vier verschillende fietsdoelgroepen: het blad Fiets voor de sportieve fietser, FietsActief voor de actieve recreatieve fietser, Procycling voor de volger van het professionele wielrennen en Pedala voor vrouwen die van fietsen houden. Daarnaast geven we voor de geïnteresseerden in watersport het tijdschrift Zeilen uit en verwennen we voetbalfans met de titels 90 Minutes (over het Nederlandse en internationale topvoetbal) en 1900 (alles over voetbalclub Ajax). En tot slot Formule 1; Dé autoriteit op het gebied van autosport.

Pedala#1-2016Cover1602 2000px breedPC1603_cover_HRFTS1604_cover_kl

Johan Cruijff Special
Kenmerkend voor het sportcluster van New Skool Media is dat we zeer flexibel zijn, snel kunnen schakelen en in staat zijn om in korte tijd met vereende kracht een bijzonder mooi product te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is de speciale Johan Cruijff editie die we vanuit 1900 hebben gemaakt naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Neerlands beste voetballer ooit. Binnen een dag maakten we afspraken met de drukker, de distributeur, de vormgever, freelancers en Ajax om er voor te zorgen dat deze speciale herdenkingsspecial binnen een week in de winkel zou liggen. En dat is gelukt!

johancruijff

Media op Maat!
Dit zijn dingen die we ook voor organisaties, adverteerders en merken kunnen doen. Wij gebruiken graag onze creativiteit en kennis van de doelgroep om samen met commerciële partners content te creëren die onze doelgroep in het hart raken. Dit kunnen mooie verhalen in één van onze bladen zijn waarbij we op verzoek van onze partners een specifiek domein belichten maar ook het produceren van het programmaboek voor de start van de Giro d’Italia in Apeldoorn welke we onder 250.000 relaties en wielerfans zullen verspreiden. En soms zijn dat verfrissende video-producties, die binnen 24 uur door ruim 35.000 fans bekeken worden. Zo heeft het productieteam een aantal video’s geproduceerd voor onder andere Musto en het Skûtsjes museum.

Wil je meer weten over deze op maat gemaakte mogelijkheden of de speciale Johan Cruijff uitgave van 1900 ontvangen? Neem gerust contact met ons op via info@valuezipper.nl of op 020-2105463