Je merk verbinden aan Strandfestival ZAND?

De line-up voor Strandfestival ZAND op zaterdag 24 augustus is uitgebreid met nieuwe artiesten! Naast André Hazes, Guus Meeuwis en Ronnie Flex treden ook onder andere Maan, Jeroen van der Boom en The Dirty Daddies op.

Strandfestival ZAND is sinds 2008 een jaarlijks terugkerend muziekfestival op het strand van Almere met circa 25.000 bezoekers. Het festival kenmerkt zich als een zomerse muzikale stranddag voor jong en oud met de allerbeste artiesten van Nederlandse bodem.

Op ZAND vier je samen met je vrienden nog één keer de zomer, en sluit je de vakantie feestelijk af. Voor het eerst heeft ZAND dit jaar drie verschillende podia. Je kunt genieten van liveoptredens bij het hoofdpodium, springen op de dancetracks van bekende DJ’s bij ZAND Danst en voor de échte feestgangers is er nu ook ‘ZAND Feest’.

Merkactivaties
Events zijn steeds vaker onderdeel van het marketingplan. Volgens het evenementenbureau Tribe Company kun je met een impactvolle live campagne op een event de beleving van de bezoeker verrijken. Ook ZAND biedt diverse activatiemogelijkheden voor merken. Het is daarbij de uitdaging om je missie en visie te vertalen naar een unieke ervaring om je doelgroep te inspireren. Zo ben je op een verrassende manier zichtbaar, en maak je verbinding met je doelgroep.

Value Zipper vertegenwoordigt ook events, waaronder Strandfestival ZAND van Tribe Company. Benieuwd hoe je jouw doelgroep op een originele manier kan bereiken? We denken graag met je mee over een creatieve invulling.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Over Tribe Company:
Tribe Company is een full-service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het bedenken en creëren van concepten en evenementen. In eigen beheer of in opdracht van merken. Tribe Company is in Nederland actief op het gebied van het organiseren en produceren van evenementen zoals De Vrienden van Amstel LIVE!, Strandfestival ZAND, Let’s Dance, ING BusinessBoost Live, Red Bull BC One en het Holland Heineken House.

 

Tags: