Inhaken op de feestdagen

Sinterklaas is in het land, dus het aftellen richting de feestdagen is begonnen. Gedurende deze periode zijn veel mensen opzoek naar inspiratie; van een spetterend kerstdiner tot cadeaus voor tijdens pakjesavond of onder de boom. 

Onze titels Food and Friends , delicious. magazine en Vriendin geven deze inspiratie en bieden de achterban content zodat zij de feestdagen doorkomen. En wij kunnen merken helpen dit ook te doen. Andere merken gingen de online samenwerking al aan met de titels gedurende deze periode.

Food and Friends

Op dit online food platform zijn genoeg recepten te vinden om met vrienden en familie de gezelligste feestavonden te beleven.

Samen met Garden Gourmet werd een geheel vegetarisch kerstmenu ontwikkeld. Gallo en Kaas uit Zwitserland boden inspiratie voor een feestelijke kerstborrel.

delicious. magazine

delicious. magazine is hét nummer 1 foodmagazine van Nederland. Logisch dus dat zowel online als in het magazine genoeg lekkere recepten en interessante content te vinden is voor een spetterend kerstdiner!

Delicious. en Carapelli gingen aan de slag en creëerde samen recepten voor een heerlijk kerstdiner. Via de verschillende online kanalen van delicious. werden de recepten onder de aandacht gebracht.  

Vriendin.nl

Vriendin.nl deelt tips voor in de keuken, over beautyproducten, boeken en over de laatste mode. Door het geven van deze inspiratie brengen we de lezeres op nieuwe ideeën. Samen met SupriseFactory ging Vriendin aan de slag om haar lezeres online te inspireren over originele cadeaus voor de feestdagen.

Mogelijkheden voor jouw merk?

We zetten de digitale kanalen van de titels graag in om tot een passend online plan te komen; zodat jouw doelgroep tijdens deze feestelijke periode geinspireerd wordt. We denken graag mee over de juiste invulling.

Neem dan contact op!