Het aftellen naar de feestdagen kan beginnen!

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. De winkelstraten lopen ondertussen vol, want de cadeaus voor Sinterklaas en kerst moeten worden ingeslagen. En voor je het weet zitten we weer gezellig aan tafel met familie en vrienden om te smullen van allerlei lekkers. Om het perfecte kerstdiner op tafel te zetten, gaan veel mensen binnenkort al aan de slag met alle voorbereidingen. Vaak zoeken zij online naar inspiratie en tips voor de heerlijkste gerechten.

Als merk zichtbaar zijn bij je doelgroep en inhaken rondom de feestdagen? In ons portfolio hebben wij meerdere foodtitels met diverse online mogelijkheden.

delicious.
deliciousmagazine.nl heeft rond de feestdagen traditioneel veel meer traffic en goed geopende nieuwsbrieven. delicious. bezoekers hebben een passie voor lekker eten. Ze koken graag zelf voor vrienden en familie en gaan regelmatig uit eten. Ze zijn geïnteresseerd in bijzondere recepten, en vooral voor het kerstdiner houden ze ervan om groots uit te pakken.

Food and Friends
In november en december heeft foodandfriends.nl tussen de 300k en 400k unieke bezoekers per maand. De volgers zijn op zoek naar inspiratie en willen ideeën die zij snel en stapsgewijs kunnen uitvoeren. Chocoladepepernoten, marsepein, hele kip, gourmetsalades, feestelijke vis: er is weer volop inspiratie voor heel veel lekkers om vrienden, familie en de allerkleinste mee te verwennen.

Lekker Gezond
Ook de lezeressen van lekkergezond.nl maken zich klaar voor de feestdagen. Zij houden ervan om goed te koken en doen dit ook rondom kerst al te graag. Ze zorgen graag goed voor zichzelf en anderen, en hebben grote interesse in gezonde voeding, tips en overheerlijke recepten.

Online mogelijkheden
Branded items op de websites, advertorials in de nieuwsbrieven en berichten op social media; er is van alles mogelijk. Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen voor de feestdagen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

PS. Al meegekregen wat de trends van de aankomende feestdagen zijn? Lees het hier.

Contact opnemen