Bioscoopfilms 2021/2022

All Inclusive


In de komedie All-Inclusive wordt het wankelende huwelijk van Jacco en Sylvia zwaar op de proef gesteld tijdens hun verblijf in een All-Inclusive resort wanneer Sylvia bij aankomst meldt dat ze een ‘pauze’ wilt inlassen. Jacco, die zich midden in een midlifecrisis bevindt, kan dit maar moeilijk een plek geven en zal binnen de paradijselijke All-Inclusive cultuur zijn huwelijk moeten zien te redden.

  • Start opname: oktober 2021
  • Genre: Comedy
  • Release: Q3/Q4 2022
  • Producent: Greenfield Film Productions
  • Mogelijkheden: Inscript, product placement, setvisit, figuratierollen, social content, voorpremières, première mogelijkheden, PR, logo vermeldingen.

Kaskrakers


Wanneer de erfenis van een dierbare onterecht door de bank in beslag wordt genomen, bedenken drie jeugdvrienden een gewaagd plan om in een race tegen de klok de erfenis terug te “stelen”.

  • Start opname: 2022
  • Genre: Actie Comedy
  • Release: Q4 2022
  • Producent: Greenfield Film Productions
  • Mogelijkheden: Inscript, product placement, setvisit, figuratierollen, social content, voorpremières, première mogelijkheden, PR, logo vermeldingen.

POESLIEF 2

Producent: M&N Media Group
Release: 8 augustus (Internationale Kattendag)
4 oktober (Dierendag)
Aansluitend bioscoop brede release naar de herfstvakantie
Mogelijkheden: Content partner, Logo vermeldingen, Sponsor, Content creatie, PR mogelijkheden, Social Media campagne, bioscoopbonnen, VOD-voucher actie, Eigen (voor)premières, Meet & Greet met Abatutu, Maziwa en Siagi

Over het project:
In Poeslief 2 volgen we de bekendste filmkat van Nederland Abatutu in zijn dagelijkse werk. Zijn podia zijn filmsets, commercials, theaterstukken, opera, TV series en de catwalk.

Abatutu is een echte vedette. Hij krijgt echter concurrentie van 2 jonge talenten, de rode katers Maziwa en Siagi die ook een carrière najagen in de kattenshowbizz. Dit verhaal vormt de rode draad in de film. Naast deze verhaallijn roepen de makers van de film het publiek op om video’s van hun eigen katten in te sturen. Iedereen vindt dat zijn/haar eigen kat de leukste, liefste en mooiste is en dat graag wilt delen. De grappigste, liefste, origineelste video’s belanden in de film! Abatutu voorziet de filmpjes deskundig van commentaar, Met de stem van Nicolette Kluiver.

Poeslief 1 is bekroond met een kristallen award en is daarmee de enige documentaire in coronatijd die deze prijs uitgereikt kreeg. Vanaf het najaar is Poeslief 1 wereldwijd te zien op Netflix.

André Kuipers Beyond Spectacular

Producent: M&N Media Group
Release: oktober 2021
Mogelijkheden: Presenting partner, Content partner, Logo vermeldingen, Sponsor, Content creatie, PR mogelijkheden, Social Media campagne, Livestream partner, Eigen (voor)première, Meet & Greet Andre Kuipers, (Foto)boek

Over het project:
12 april 2021, 60 jaar na de eerste man in de ruimte kan nu iedereen een ruimtereis maken. Om te zien hoe mooi en kwetsbaar onze planeet is.

Andre Kuipers is een icoon voor veel Nederlanders van jong tot oud. Naast astronaut is hij begaan met de aarde en wil hij iedereen bewust maken van de waarde daarvan voor de mens. In zijn eentje was hij in staat om op 1 dag de ZiggoDome uit te verkopen.

Ode Aan Het Landschap

Producent: M&N Media Group
Release: april 2022
Mogelijkheden: Presenting partner, Logo vermelding, Verbinden van eigen content aan platform, Sponsor, Content creatie, PR mogelijkheden, Social Media campagne, Excursies met boswachters

Over het project:
Er zijn maar weinig plekken ter wereld waar het landschap zo divers is als in Nederland. Ons (cultuur)landschap is grotendeels door mensenhanden gevormd. Het is de meest tastbare, toegankelijke erfgoed wat we hebben, met een enorme vertelkracht. In deze bijzondere tijden heeft het grote publiek wandelen/verblijven in de natuur weer omarmd.

Wij roepen het publiek op om gedurende 2021 haar eigen beeld/ode aan het landschap vast te leggen op film maar ook in geluid of je eigen muziek (met je smartphone of professioneel). Iedereen kan zijn/haar eigen gevoel/interpretatie daarin leggen.  Door te filmen ga je beter kijken. Met een instructie over de aanlevering kunnen deelnemers hun clips uploaden op de Ode aan het Landschap site. De clips worden vooral via Social Media verspreid.

Aan het eind van het jaar maken we van de inzendingen een bioscoopfilm Ode aan het Landschap die in de Nederlandse bioscopen wordt uitgebracht. Ode aan het Landschap is niet alleen een film, maar kent ook een digitaal platform; website en app die het vetrekpunt zijn voor een dagje uit, een wandeling of fietsroute door de Nationale Parken die Nederland kent.

Het platform wordt een structureel middel om het publiek haar eigen natuurbeelden te laten delen. Campagne matig wordt er eens per 2 jaar een nieuwe bioscoopfilm gemaakt.

Onder het Maaiveld

Producent: M&N Media Group
Release: mei 2022
Mogelijkheden: Presenting partner, Content partner, Logo vermeldingen, Sponsor, Content creatie, PR mogelijkheden, Social Media campagne, (Foto)boek

Over het project:
Van de makers van de meest succesvolle natuurfilm ooit ‘De Nieuwe Wildernis’ komt een nieuwe film. Een film over de bodem.

Ruim een kwart van de biodiversiteit op aarde leeft in de grond; microben, springstaarten, regenwormen, mollen. Ook tal van insecten brengen een deel van hun leven ondergronds door. Een theelepel grond herbergt meer levende wezens dan er mensen op aarde zijn! Dit rijke bodemleven is essentieel voor allerlei natuurlijke bodemfuncties zoals het vasthouden en zuiveren van water, opslaan van koolstof, natuurlijke plaagbestrijding en het recyclen en het recyclen van voedingsstoffen.

De film vertelt het verhaal van een groep mensen die het verschil gaan maken om de bodem van hun eigen stuk grond weer te herstellen. Vanuit deze micro-wereld en de verwondering over de natuur ervaar je als kijker de urgentie van een wereldwijde beweging om onze relatie met de bodem te herstellen. Met de nieuwste micro filmtechniek om deze bijzondere wereld in beeld te krijgen.

Flierefluiters

Producent: M&N Media Group
Release: 2023
Mogelijkheden: Content partner, Logo vermeldingen, Sponsor, Content creatie, PR mogelijkheden, Social Media Campagne, Mogelijkheid tot ontwikkeling van unieke eigen webserie, (Foto)boek, Bordspel, Geluidenspel

Over het project:
Een vrolijke, feelgoodfilm over vogelspotters en de jaarlijkse tuinvogeltelling.

Met bekende Nederlanders, boswachters, vogelkenners gaan we op zoek naar de populaire vogelsoorten van Nederland. Vogelen is razend populair. De Vogelbescherming ziet het aantal leden toenemen het aantal actieve leden is boven de 200.000 gestegen. En dat zijn niet alleen senioren, vogelaars worden steeds jonger.

Het is hip om via Instagram, TikTok en andere media jouw waarnemingen te delen met vrienden. De film speelt hierop in door de verhalen en beelden van het publiek te verbinden met de hilarische belevenissen van BN-ers die op expeditie gaan om hun favoriete vogel vast te leggen.

De Wilde Noordzee

Producent: M&N Media Group
Release: Q2 – 2023 (start Q3 2021)
Mogelijkheden: Content partner, Logo vermeldingen, Sponsor, Content creatie, PR mogelijkheden, Excursies op zee, Social Media campagne, Eigen (voor)première, (Foto)boek

Over het project:
Van de makers van ‘De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad’ komt ‘De Wilde Noordzee’. Een film over het grootste natuurgebied van Nederland.

Wij Nederlanders denken iedere vierkante meter van ons land wel te kennen, terwijl onze grootste wildernis, de Noordzee, nauwelijks in beeld is gebracht.

De Noordzee is de drukste scheepvaartroute van Europa, terrein van intensieve visserij en platform voor een grootse energietransitie. Maar eerst en vooral is de Noordzee ons grootste Natuurgebied met fascinerende en onontdekte onderwaterwereld. In Noordzee leeft een verrassende variëteit aan dieren. Met deze bioscoopfilm gaan we deze natuur onthullen.