Even voorstellen: René Huiberts

Sinds begin maart versterkt René Huiberts het Value Zipper team. Hierbij stelt hij zich voor!

“Mijn naam is René Huiberts en ik woon sinds een aantal jaren in Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen waarvan ik nog graag de nuchterheid en het logische na-leef & na-streef. Sporten (met name de tennissport) en festivals zijn dingen die ik graag onderneem. Een avondje onderuit op de bank sla ik zeer zeker ook niet over.

 

Van vroeger uit heb ik al een natuurlijke interesse verkregen in het uitoefenen van media an sich. Ik ben gefascineerd over hoe je middels bepaalde content en kanalen doelgroepen kunt ‘bewegen’ binnen een journey. Dit wetende heb ik mij hier verder in verdiept middels de studie International Business. Na vele commerciële functies te hebben gehad (van marketing tot sales manager) bij onder andere LeasePlan, Heinz, Medix Publishers, RTL Venture en De Persgroep, wil ik nu mijn kennis en energie inzetten om het Value Zipper team te versterken.

 

Middels Value Zipper wil ik op basis van toegevoegde waarde, duurzame en strategische relaties opbouwen. Slimme en inspirerende samenwerkingen opzetten waar een ieder de waarde van inziet. Lijkt me leuk om snel kennis te maken en te ontdekken waar wij (verder) kunnen samenwerken.”

 

Stay curious, let’s connect and get relevant things done!

 

Meer weten? Neem contact op met René!