Even voorstellen: Mark Haring

Mijn naam is Mark Haring en ik ben 1 augustus begonnen als Accountmanager Brand Solutions. Voor ik bij Value Zipper aan de slag ging werkte ik bij Just Media Group. Hier was ik als Marketing Manager Theatrical verantwoordelijk voor het uitbrengen van de bioscooptitels. Daarnaast ben ik de laatste maanden druk bezig geweest sponsoring en branded content in films en tv-series. Dit is iets waar ik veel plezier aan beleef, de koppeling tussen een adverteerder en film, tijdschrift, website of ander medium is een enorme leuke uitdaging. Value Zipper gaat nu ook branded content binnen speelfilms en theaterstukken aanbieden, een mooie nieuwe oplossing die adverteerders kan helpen bij het behalen van hun marketing-, communicatiedoelstellingen. Later meer hierover!

Hoe ik mijn vrije tijd besteed? Onder meer met tennis en golfen, al sta ik de laatste tijd minder op de golfbaan dan ik eigenlijk zou willen. Verder hou ik van koken voor vrienden om vervolgens lekker lang na te tafelen. Ook heb ik een voorliefde voor reizen. Onlangs heb ik nog het schitterende Bali bezocht. Ik ben dus uitgerust en met genoeg vitamine-D begonnen aan mijn nieuwe avontuur bij Value Zipper. Ik heb er zin in! mark@valuezipper.nl