Even voorstellen: Gerrie Oortwijn

Sinds begin januari versterkt Gerrie Oortwijn het Value Zipper team. Ze stelt zich graag even voor!

Mijn naam is Gerrie Oortwijn en ik woon in Hoofddorp samen met mijn man, zoon en dochter. Ik ben een bezige bij, zo ben ik regelmatig te vinden in de sportschool voor diverse groepslessen, hiervan vind ik de spinninglessen (fietsen) het allerleukst. Onlangs heb ik een cursus fotografie gedaan waar ik heel enthousiast van ben geworden. De kunst om beleving over te brengen door middel van een foto vind ik erg interessant. Het lijkt me leuk om mezelf hier nog meer in te gaan verdiepen en verbeteren. Daarnaast zijn mijn vrienden me heel dierbaar en avondjes gezellig met ze eten of er op uit gaan in binnen- en buitenland staan dan ook zeker regelmatig op het programma.

Na 18 jaar gewerkt te hebben voor Sanoma is 2019 voor mij begonnen met een nieuwe frisse start bij Value Zipper. Hier zal ik het aanspreekpunt zijn voor Traffic en Facturatie. Met veel enthousiasme ga ik me inzetten om ervoor te zorgen dat dit op rolletjes loopt.