Na ruim zes jaar heeft Ernst ons helaas verlaten…

Wauw zes jaar is echt een lange tijd en ik heb veel meegemaakt. Van het Adformatie Kerstrapport winnen tot aan het organiseren van de Value Zipper Cup (voetbaltoernooi voor mediabureaus). En natuurlijk nog veel meer!

Er zijn drie herinneringen die ik niet snel zal vergeten als ik geen Value Zipper meer ben.

HET ANDERS DOEN
Sales? Daar had ik altijd een minder goed gevoel bij. Pushen, oneerlijkheid en geld boven alles. Dit waren gedachtes die bij mij als eerste opkwamen. Dit is echt verandert door mijn tijd bij Value Zipper. Sales kan namelijk ook heel leuk zijn; persoonlijk contact, gewoon jezelf zijn, meedenken hoe je iemand kunt helpen en vooral niet pushen. Met leuke, creatieve oplossingen voor je klanten. Dit alles met een grote mate van vrijheid in hoe je je werk wilt doen.

TROTS
Het meest trots ben ik op het jaar 2021. Hierin kwam alles bij elkaar. Veel mogelijkheden voor onze klanten (o.a. de titels van WPG Media, New Skool Media en Audax), een ingespeeld team, de markt die weer aantrok na corona en met als resultaat het beste jaar ooit van Value Zipper, met veel tevreden opdrachtgevers. Dit alles binnen onze eigen manier van ‘sales bedrijven’. Mooi!

GEZELLIGHEID IN HET TEAM
Ik kijk met een fijn gevoel terug op de gezellige momenten die we met het team beleeft hebben. Om een voorbeeld te geven; we vieren altijd een 2 jarig jubileum van een Value Zipper. En hoe! Ik kan me Pepe de Clown nog herinneren die ons kantoor kwam bezoeken. Een hele bijzondere ervaring 😉. Hij deed een optreden die voor kinderen was bedoelt. Niet echt een succes dus, maar dit soort dingen blijven je wel bij en daar praat je jaren later nog over met elkaar. Enkele andere activiteiten die we gedaan hebben om jubilea te vieren: Schermen, een Escape Room en Tap dansen. Altijd genoeg lol dus!

Ik kan met trots zeggen dat ik gegroeid ben als mens in mijn tijd bij Value Zipper, maar ook professioneel heb ik enorme stappen gemaakt en veel geleerd. Veel dank aan Patrick, de andere fijne Value Zippers en de leuke mensen bij de titels voor deze mooie tijd!