delicious. in nieuw sausje gegoten

delicious. is gerestyled: het magazine heeft vanaf het aprilnummer een iets kleiner formaat, een nieuwe opmaak, andere fonts en een nieuwe look & feel door luxer papier. Al met al een hele andere uitstraling: strakker en moderner.

Ook inhoudelijk is het een en ander veranderd, met daarbij meer focus op de niche hobbykok. Nieuwe columnisten en nieuwe rubrieken geven de lezers een kijkje in het leven van de chef en leren ze met diverse tips & tricks beter koken. Het vernieuwde delicious. bestaat uit minder recepten, maar biedt daarentegen juist meer achtergrondinformatie, technieken, trends en inspiratie.

De nieuwe rubrieken:

  • Café delicious: de nieuwe drankrubriek, van koffie tot cocktails. In deze nieuwe serie proeven specialisten elke maand de nieuwe drank die op hun pad komt. Van no & low tot sterke drank. Fris-zuur bier, seizoenscocktails, fijne wijn, koffie of limonade. Het komt allemaal aan bod.
  • Column Joris Bijdendijk: In Chefs life geeft chef-kok Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS je een kijkje in zijn dagelijkse én professionele leven. Joris is voorvechter van de slowfood beweging, die pleit voor koken met producten van de Lage Landen. Elke maand vertelt hij over zijn missie: de Nederlandse keuken in volle glorie op de kaart zetten.
  • Yvette’s Ierse keuken: Kookboekenschrijfster Yvette van Boven heeft een tweede huis in haar geboorteland Ierland en geeft nu maandelijks een recept uit de Ierse keuken.
  • Be a better cook: 8 pagina’s lang over basiskoken, technieken, bakken, productkennis en tools. Het keukenteam helpt je beter en lekkerder koken met deze kooklessen. Met gezichten van onder andere Eke Mariën, Rutger van den Broek (Heel Holland Bakt) en Martine Kröner (testkok delicious.)
  • No waste: Elke maand geeft delicious. je no waste tips om verder te koken met ingrediënten die je hebt gekocht en overhoudt.
  • Restaurantrubriek: Culinaire hotspots worden gespot door Maartje Diepstraten van Barts Boekje.
  • En meer!

Vertrouwde receptuur
Wat blijft hetzelfde? De vertrouwde receptuur natuurlijk, met als USP dat alle recepten 2x zijn getest. Ook de doordeweekse simpel & snel recepten met ingrediënten uit de supermarkt blijven terugkomen. En voor het weekend juist recepten om je op uit te leven, te experimenteren of voor gasten te koken. delicious. blijft daarbij de juiste balans vinden tussen vlees, vis, vega én vegan.

Specials
Om de lezers nog meer te laten genieten van de delicious.keuken verschijnt er nu ook 4x per jaar een special. Deze luxe uitgevoerde specials bevatten een overzicht van de beste recepten en tips & tricks rondom één specifiek thema. Met deze maand de allerlekkerste recepten voor hartige taart. Naast 12 magazines, waaronder 2 extra dikke kerstnummers, verschijnen er vanaf nu dus ook ieder jaar 4 specials.

Special Thema Verschijningsdatum Aanleverdatum
1 Hartige taart 22-03-2019 01-03-2019
2 Vega(n) á la delicious. 21-06-2019 31-05-2019
3 Alles over aardappels 20-09-2019 30-08-2019
4 Simpel & Snel 22-11-2019 31-10-2019

Meer weten? Neem contact met ons op!

Tags: