Boer zoekt Vrouw komt er weer aan!

Het aftellen kan beginnen, want 1 september start alweer het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw! In de eerste aflevering van het best bekeken programma van de Nederlandse televisie worden de tien nieuwe boeren voorgesteld. Twee dagen na deze uitzending ligt ook een kakelverse editie van Boer zoekt Vrouw-magazine in de winkel, met hierin de tien boeren exclusief aan het woord.

Maar Boer zoekt Vrouw-magazine is meer!
Het blad gaat verder waar het tv-programma ophoudt. De boeren vertellen wie ze zijn, wat ze doen en – dat vooral – wat ze verwachten in de liefde. Ook staan er artikelen in over:

  • Reizen (bijvoorbeeld de leukste citytrips die de boeren hebben gemaakt)
  • Koken (wat zijn de trends op culinair gebied?)
  • Wonen (ieder nummer kijken we binnen bij een inspirerende (woon)boerderij)

Kortom, Boer zoekt Vrouw-magazine is hét blad vol Land, Leven & Liefde!

Doelgroep
De primaire doelgroep zijn vrouwen van 20-49 jaar, maar zoals het programma breed scoort, is ook het magazine per huishouden niet aan één persoon gebonden. Boer zoekt Vrouw is echt een familieprogramma, en ook het tijdschrift is voor de hele familie interessant!

Mogelijkheden
Editie 12 is vanaf 3 september verkrijgbaar bij ruim 5.000 grote verkooppunten, in een oplage van 75.000. Het magazine biedt diverse mogelijkheden voor adverteerders. Naast reguliere advertenties ook advertorials en branded content. (deadline is 17 augustus)

Meer weten? Neem contact met ons op!