Even voorstellen: Joao dos Santos

Het Value Zipper team blijft groeien! Onze nieuwe kracht houdt van dansen en voetbal. Even voorstellen: Joao!

Hoi, mijn naam is Joao. Ik ben 34 jaar oud, geboren en deels opgegroeid in het mooie Lissabon.

Op mijn 7e ben ik met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Mijn geboortestad Lissabon heeft nog wel een speciaal plekje in mijn hart mede door de vele familie die daar woont. Ik probeer dus ook meerdere malen per jaar erheen te gaan. Mocht je nog tips nodig hebben voor een leuk restaurantje of een mooi strand dan kan ik die zeker geven.

Ik ben opgegroeid in Amsterdam en heb daar ook gestudeerd. Ik heb verschillende passies waaronder voetbal, motorrijden, gitaar spelen en kizomba dansen.

Nu hoor ik je denken… “Kizomba? Wat is dat?” Goeie vraag! Dat is een dans afkomstig uit mijn roots van de Kaapverdische Eilanden, een groep eilanden aan de westkust van Afrika. Een prachtig stukje van de wereld met ongerepte natuur en voor ieder wat wils. Hiken, restaurantjes, strand, noem het maar op. Ook voor dit gebied genoeg tips om te delen.

Naast mijn werk geef ik voetbaltraining, dit is iets wat mij veel energie geeft. Ik vind het mooi om met een team een gezamenlijk doel te hebben en met elkaar alles eruit te halen.

Samen mooie dingen neerzetten is iets waarvan ik heb gemerkt dat dit ook bij Value Zipper belangrijk is. In dit opzicht zijn we dus een mooie match.

Mijn achtergrond op werkgebied zit vooral in Sales. Werken bij Value Zipper is mijn eerste ervaring in de mediasales. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe wereld die ik betreed en hoop met mijn verschillende ervaringen een goeie toevoeging te zijn aan het team.

Ik hoop jullie persoonlijk te leren kennen en mooie samenwerkingen neer te zetten.

Joao