Even voorstellen: Florentine Fontein

Het Value Zipper team blijft groeien! Onze nieuwe kracht is een geboren Rotterdamse, gek op koken en media. Even voorstellen: Florentine!

FlorentineHoi! Ik ben Florentine, 28 jaar en een geboren en getogen Rotterdamse. Rotterdam zit in mijn bloed en mijn motto is dan ook: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Ik houd van aanpakken en kan daarin soms een tikkeltje doorslaan.  

Verder over mij: ik houd heel erg van koken. Inmiddels is mijn eerste kookcreatie voor het Value Zipper team een feit. En voor zover in kan inschatten was het een succes! delicious. is al een aantal jaren een van mijn favoriete magazines. Het magazine biedt inspiratie genoeg voor het creëren van nog meer lekkers. Naast zelf koken, houd ik ook heel erg van uit eten gaan. Ik heb al heel wat restaurantjes in Amsterdam bezocht.

Als echte Rotterdamse woon ik bijna 5 jaar in Amsterdam, in de Baarsjes. Een super buurt met op elke hoek van de straat wel een koffietent of bar. Met al dat eten moet er natuurlijk ook gesport worden, wat ik gelukkig leuk vind om te doen. Dit doe ik voornamelijk in de vorm van circuittrainingen of bootcamps.

‘Content is King’

Mijn liefde voor media is 5 jaar geleden begonnen toen ik afstudeerde op het onderwerp: ‘Content is King’. Afgelopen jaren heb ik veel mooie content samenwerkingen en partnerships mogen opzetten. Mijn inziens is deze manier van het vertellen van een (merk)verhaal heel waardevol en interessant voor merken. Dit in combinatie met uitzetten van de content via verschillende (relevante) kanalen vind ik een mooie puzzel om over na te denken. Dat Value Zipper deze mogelijkheden biedt, vind ik dan ook heel erg leuk! Ik heb veel zin om te beginnen en mooie samenwerkingen op te gaan zetten.


Bekijk het laatste nieuws