Saar weer bij Value Zipper

We hebben een nieuwtje: sinds deze lente is de sales voor Saar Magazine (50+) weer voor 100% ondergebracht bij Value Zipper. Wij zijn daar superblij mee, want Saar is een ontzettend leuk blad en een van de snelst groeiende magazines in de Nederlandse markt.

Over Saar:

Pijlers: de titel biedt de beste artikelen en rubrieken over o.a. reizen, culinair, gezondheid, uiterlijk, familie, mantelzorg, cultuur, pubers en seks.

Bereik: Saar Magazine verschijnt 7x per jaar en bereikt bijna een half miljoen 50+ vrouwen via het magazine, de wekelijkse Saar podcast en haar online kanalen.

Leuk nieuwtje: Naast de gewone magazines, geeft Saar 4x per jaar een special uit, die 240 pagina’s dik is. Het zijn zelfhulpthema’s: Liefde, Werk, Gezondheid en Geluk worden in 2024 behandeld. Deze specials zijn ook in abonnementsvorm en in de losse verkoop te krijgen en zijn een aanvulling op de reguliere magazines.

De lezeressen van Saar zijn heel betrokken en echte fans van het magazine. De redactie vindt het leuk om samen met merken na te denken hoe ze die lezeressen niet alleen kunnen bereiken, maar ook: écht raken.

Wil je meer weten over Saar en over de mogelijkheden? Mail of bel dan naar patrick.vanhooy@valuezipper.nl / 06-27075609 of kijk op www.valuezipper.nl/saar.