Value Zipper in tijden van corona

Sinds 13 maart is het hele team vanuit huis aan het werk. We zijn natuurlijk bereikbaar, maar het blijft wennen aan deze bizarre tijden! We missen elkaar, afspraken met klanten buiten de deur en de sfeer op kantoor inclusief onze kantoorhond Boef.

Gelukkig zijn we, en de mensen om ons heen ook, tot nu toe allemaal gezond. Toch het allerbelangrijkst. We worden steeds handiger met de nieuwe manieren van vergaderen. Overleg via Microsoft Teams mét een verkleedthema op maandag, een vrijdagmiddagborrel en een Value Zipper quiz via Kahoot. Superleuk en leerzaam om op deze manier het contact en de spirit erin te houden.

         

Daarnaast is er genoeg ander werk te doen, zoals achterstallige werkzaamheden, verbetering van processen en onze eigen ontwikkeling. Zo proberen we de tijd te benutten en ons voor de bereiden op betere tijden. Waar we normaal gesproken veel contact met onze klanten hebben, is dat in deze tijden aanzienlijk minder. We wegen constant af wat we wel kunnen doen, en wat gepast is.

Helaas treft corona ook onze business en hebben we te maken met een flinke omzetdaling. Voor ons belangrijke klantgroepen zoals de culturele sector en travelbranche zijn direct hard getroffen, en dit heeft voor ons annuleringen en vooral verschuivingen tot gevolg. Verder zien we een daling van aanvragen, maar gelukkig zijn er ook adverteerders die doorgaan en plannen blijven maken voor de toekomst. Daar zijn we in tijden als deze extra dankbaar voor.

Helaas hebben we besloten de jaarlijkse Value Zipper Cup dit jaar over te slaan. Gezondheid staat voorop en we kijken al uit naar de editie van 2021.

Ten slotte kijken we optimistisch naar de toekomst, en zien ook positieve ontwikkelingen. De losse verkoop van magazines stijgt en veel (van onze) mediamerken zijn relevanter dan ooit. We zijn onder de indruk van de creativiteit en nieuwe initiatieven, inspelend op de huidige situatie. Corona is en blijft voorlopig een uitdaging, maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We hebben vertrouwen in de toekomst en dat we er met elkaar sterker uitkomen.

Laat het ons weten als we iets voor je kunnen betekenen. Veel succes en vooral gezondheid!

Team Value Zipper