Value Zipper Award – Beste Mediabureau 2022

We werken samen met vrijwel alle mediabureaus. Hiermee hebben we regelmatig, soms dagelijks contact en we kunnen daardoor goed zien welke verschillen er zijn. Sinds 2019 hebben we daarom  een prijs voor bureaus die wat ons betreft voorbeelden zijn op het gebied van samenwerking; de Value Zipper Award – Beste Mediabureau. Want samenwerken is dé basis van Value Zipper. 

Mediabureaus worden beoordeeld op criteria zoals omzet(groei), creativiteit, ontvangen van briefings, benutten van onze mogelijkheden en het belangrijkste ‘prettig contact’.  

De genomineerden van dit jaar voor deze Award zijn Mediaplus, Initiative en Publicis.  

De winnaar van de Value Zipper Award – Beste Mediabureau 2022 is Initiative!

Juryrapport
‘De samenwerking met Initiative zit de afgelopen jaren in de lift. ‘It takes two to tango’, Eva Hollander verwoordde het in 2021 al perfect naar aanleiding van de nominatie in dat jaar.

Bij Value Zipper zijn we erg enthousiast over de samenwerken met Initiative. Er is fijn contact, het is leuk en we zijn altijd welkom. Initiative heeft ons afgelopen jaar meerdere kansen gegeven bij ‘grote briefings’. Daarnaast komen er vanuit de inkoopafdeling regelmatig vragen om voorstellen. We krijgen gelegenheid om mee te denken, en dat geeft ons veel energie.’

Eva Hollander, Managing Director van Initiative in Nederland: “Wat een erkenning en een eer! We zijn trots dat zo’n mooi bedrijf als Value Zipper met prachtige titels ons waardeert. Het is vooral een erkenning van de mensen die elke dag onze mooie merken verder helpen door samen te werken. Ik spreek namens ons hele team als ik zeg dat we een dergelijk compliment waarderen. Samen maken we ons vak elke dag een beetje mooier!