Value Zipper Award – Beste Mediabureau 2020

We werken samen met vrijwel alle mediabureaus. Hiermee hebben we regelmatig, soms dagelijks contact en we kunnen daardoor goed zien welke verschillen er zijn. Sinds 2019 hebben we daarom  een prijs voor bureaus die wat ons betreft voorbeelden zijn op het gebied van samenwerking; de Value Zipper Award – Beste Mediabureau. Want samenwerken is dé basis van Value Zipper. 

Mediabureaus worden beoordeeld op criteria zoals omzet(groei), creativiteit, ontvangen van briefings, benutten van onze mogelijkheden en het belangrijkste ‘prettig contact’.  

De genomineerden voor de Award zijn De Media Maatschap, mBuy en Vivaki.  

De winnaar van de 
Value Zipper Award – Beste Mediabureau 2020 is mBuy!

Juryrapport
‘mBuy is een enthousiaste club met leuke mensen’. Ondanks de effecten van corona op de mediabestedingen, is de omzet van mBuy bij Value Zipper explosief gestegen. Hoewel mBuy een relatief klein bureau is, hebben zij ons misschien wel het vaakst benaderd met briefings en kansen voor hun klanten. We krijgen de gelegenheid om mee te denken, en mBuy komt zelfs met suggesties en ideeën voor uitbreiding van onze dienstverlening. Het ondernemende mBuy heeft interesse in ook de bijzondere, minder gangbare proposities binnen het Value Zipper aanbod zoals buitenreclame en films. Het contact met het mBuy team is ook altijd erg prettig. Hierdoor voelt het alsof we écht samenwerken, elkaar de business gunnen en samen op zoek gaan naar goede ideeën en campagnes.