Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND is sinds 2008 een jaarlijks terugkerend muziekfestival op het strand van Almere. Het festival kenmerkt zich als een zomerse muzikale stranddag voor jong en oud met de allerbeste artiesten van Nederlandse bodem.

Op ZAND vier je samen met je vrienden nog één keer de zomer, en sluit je de vakantie feestelijk af. Voor het eerst heeft ZAND dit jaar drie verschillende podia. Je kunt genieten van liveoptredens bij het hoofdpodium, springen op de dancetracks van bekende DJ’s bij ZAND Danst en voor de échte feestgangers is er nu ook ‘ZAND Feest’.

Het festival trekt circa 25.000 bezoekers. Komende editie vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020.

Doelgroep
Vrouw 68% / Man 32%
Leeftijd 18 – 49 jaar

Merkactivatie
Events zijn steeds vaker onderdeel van het marketingplan. Volgens het evenementenbureau Tribe Company kun je met een impactvolle live campagne op een event de beleving van de bezoeker verrijken. Ook ZAND biedt diverse mogelijkheden voor merkactivaties. Het is daarbij de uitdaging om je missie en visie te vertalen naar een unieke ervaring om je doelgroep te inspireren. Zo ben je op een verrassende manier zichtbaar, en maak je verbinding met je doelgroep.

Meer weten over ZAND? Neem contact met ons op!

53.000 nieuwsbrief abonnees
Facebook: 47.000 volgers
Instagram: 6.500 volgers