Shoppingpagina nog altijd zeer effectief

De shoppingpagina. Klinkt stoffig, maar is het niet! Onderzoek wijst namelijk uit dat deze advertentievorm nog altijd uitermate doeltreffend is.

Wat zijn shoppingpagina’s eigenlijk?
Ze houden je op de hoogte van alle nieuwe producten, acties en trends en zijn opgemaakt in de look & feel van een magazine. Ze zijn bij uitstek geschikt voor productintroducties en consumentenacties.

De voordelen
Shoppingpagina’s zijn de best gelezen advertentiepagina’s. De lezer ervaart de informatie als tips van de redactie waardoor ze aanzetten tot kopen.

unknownunknown

De werkwijze
Een shoppingitem is minimaal een kwartpagina groot. Per shoppingpagina zijn er dus maximaal vier plekken beschikbaar. Bij een oneven aantal producten verdelen ze deze evenredig over een pagina.
De advertentie wordt door de redactie opgemaakt en ter goedkeuring voorgelegd aan de adverteerder. Hierdoor zijn de deadlines voor deze pagina’s iets strakker dan bij reguliere advertenties.

Zelf op de shoppingpagina?
De volgende magazines uit het portfolio van Value Zipper bieden shoppingmogelijkheden: delicious., Zin, Seasons, Knipmode en Boer zoekt Vrouw Magazine. Meer weten over hoe je jouw producten kunt promoten? Neem gerust contact op via info@valuezipper.nl